LABAREAU vanaf nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Het luxe skincare merk LABAREAU is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Het Nederlandse beautymerk bestaat uit een exclusieve, high-end collectie van 8 anti-aging producten. De producten zijn revolutionair door de ongeëvenaard hoge kwaliteit collageen, die de anti-aging capaciteit van de huid stimuleert. Sinds de komst van LABAREAU is de skincare wereld dan ook voorgoed veranderd. 

Via de webshop van LABAREAU veroverden de huidverzorgingsproducten het afgelopen jaar veel Nederlandse badkamerkastjes. Vanaf vandaag maken nog meer mensen kennis met de exclusieve, high-end skincare producten. Oprichter Lindsay van der Looij: “Al sinds de ontwikkeling van LABAREAU is het ons streven om de producten te verkopen via de Bijenkorf. Deze realisatie maakt me trots en brengt me weer een stap dichter bij mijn internationale droom – Harrods als verkooppunt.”

De basis van de exclusieve, high-end lijn is The Collection, een set van de 3 musthave producten The AHA Peel, The Day Formula en The Night Formula. Het beautymerk lanceert daarnaast de 5 anti-aging producten The Cleanser, The Toner, The Volume, The Uplift en The Protector. Met deze perfect op elkaar afgestemde producten is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd.

Het geheim van LABAREAU

Door de jarenlange praktijkervaring van founder en skincare expert Lindsay van der Looij én de kennis van een deskundig team van wetenschappers en biochemici, groeide LABAREAU in korte tijd uit tot hét luxe anti-aging skincare merk. Skincare specialisten, celebrities en beautyjournalisten zijn idolaat van het merk vanwege de hoogwaardige kwaliteit collageen én nieuwe SAXZ-12® technologie, die de huid verjongt met hooggeconcentreerde ingrediënten. Het resultaat? Minder rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. Hierdoor voelt en ziet de huid er gladder, voller én steviger uit. 

De producten van LABAREAU zijn exclusief verkrijgbaar via de Bijenkorf. Prijzen liggen tussen de €69 voor The Cleanser en €379 voor The Collection. De innovatieve producten zijn klinisch bewezen en uitgebreid onderzocht.

andere artikelen