Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni 2022 terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Air bezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat is vrijgekomen, gaat op 25 februari in de verkoop.

Met inmiddels negen uitverkochte edities op de teller, is Amsterdam Open Air voor velen een ijkpunt in de festivalzomer geworden. De 2020 en 2021-edities gingen door de coronapandemie niet door, maar van uitstel komt geen afstel en fans hebben massaal hun tickets vastgehouden voor ook een tiende editie, die ongetwijfeld gaat uitverkopen. De organisatie is enorm blij dat dit jaar iedereen eindelijk weer bij elkaar kan komen om elkaar weer te zien en samen lange vriendschappen nieuw leven in te blazen.

Amsterdam Open Air slaat hiervoor als vanouds de handen ineen met vrienden die gezamenlijk de meest vooruitstrevende creatieven uit Amsterdam vormen op het gebied van muziek, mode en kunst. Collectief realiseren zij een van de meest fashionable festivals van Nederland. Verspreid over elf areas zorgen hosting partners als TRIBES, Afrolosjes, Palet, Lovelee, Island of Chi, Kris Kross Amsterdam, Super Social, Open Air, Radio Tempo Nao Para, Capsule x Kraft und Licht, PIV,

STRAF_WERK, Foundation, Fiesta Macumba, Vunzige Deuntjes en Vault Sessions voor een eclectische rentree van Amsterdam Open Air. De volledige line-up wordt op 23 maart bekend gemaakt.

Amsterdam Open Air presenteert naast het muzikale programma onder meer ook spectaculaire stage designs, interactieve en creatieve installaties, kleurrijke parades, een chill-out eiland en een theaterpodium, waar twee dagen lang spoken word, cabaret, cultuurhistorische lezingen, artist talks en meer geprogrammeerd staat. Online radiozender TNP zendt het hele weekend live uit.

Deze laatste kaarten gaan op 25 februari om 12:00 uur in de verkoop via amsterdamopenair.nl

AMSTERDAM OPEN AIR
4 en 5 juni 2022 – Gaasperpark

Geef een reactie