Komm Schon Alter organiseert eerste ADE weekender voor 24+ op unieke locatie

Goed nieuws voor alle Komm Schon Alters onder ons: ons favoriete Amsterdamse feestje breidt dit jaar tijdens ADE uit naar twee nachten. Dat betekent dat je vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober tot in de vroege uurtjes (8.00 uur) kan dansen in de Singel Studios in Amsterdam. 

Voor wie Komm Schon Alter niet kent: het is een 24+ concept waarbij je zorgeloos los kunt gaan zonder irritante tieners om je heen op de dansvloer. Dat er behoefte was aan dit concept blijkt uit het succes van de afgelopen jaren. Alle Amsterdamse edities (ksa ADE Nacht, Das Festival, The Vintage Edition in Paradiso etc.) raakten binnen no time uitverkocht. Dat komt echter niet alleen door de hogere leeftijdsgrens, maar ook door de sfeer op deze feestjes. De sfeer is veel intiemer, je raakt sneller in contact met andere feestgangers, de drankjes zijn betaalbaar en je voelt je er thuis. Geen hipster gedoe, geen zien en gezien worden. Alles draait hier om jezelf zijn met alleen maar leuke mensen om je heen. Klinkt fijn toch?

Wat je qua muziek kan verwachten? Op de vrijdag staan onder anderen Budakid, Olivier Weiter, Jonas Saalbach (live) en Einmusik (live) op het programma en op de zaterdag kan je losgaan op Extrawelt en Miss Melera. De volledige line-up vind je hier

Verder is de locatie ook bijzonder te noemen, want deze is nog nooit als feestlocatie gebruikt. Ook fijn: hier vind je geen donkere grimmige taferelen waar ADE bekend om staat, maar juist licht, knusheid, warmte en een verrassende sound. 

Zien we je daar? Kaarten zijn te koop via deze link.

Lees ook:
De leukste festivals in de maand september
House opa Johan de Vries (86) over zijn liefde voor festivals: "Dansen is mijn lust en mijn leven" 

andere artikelen