Kijk samen alle olympische wedstrijden in de Holland Heineken Hoek

De spannende wedstrijden van onze Nederlandse sporters kun je uiteraard thuis op de bank bekijken, maar het is toch veel leuker om het oranjegevoel samen met andere sportliefhebbers optimaal te kunnen ervaren? En nee, daarvoor hoef je niet naar Zuid-Korea af te reizen. Op het Leidseplein in Amsterdam staat namelijk de Holland Heineken Hoek waar iedereen t/m 25 februari welkom is. 

David Lette, Marketing Directeur Heineken: “Tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap voetbal staan we allemaal in de kroeg om samen te kijken naar spannende wedstrijden. Dat gevoel, het échte oranjegevoel, willen we nu ook tijdens de Spelen creëren. Niet alleen in Zuid-Korea, maar juist ook in Nederland. De Heineken Hoek is dan ook dé plek voor oranje supporters. Alle momenten waarop Nederlanders zullen strijden tijdens de belangrijkste wedstrijden van hun leven kunnen op groot scherm worden bekeken onder het genot van Nederlandse en Koreaanse hapjes en natuurlijk een verfrissend Heineken biertje. We hopen hiermee veel mensen samen te brengen zodat we onze sporters ook vanuit Nederland volop kunnen steunen!”

20180209_133951

Kom dus van die bank af en stap op je fiets naar de Holland Heineken Hoek voor het samen vieren van Oranje sportsuccessen, bier, feest en gezelligheid. De Holland Heineken Hoek is iedere dag van 10.00 uur tot laat geopend en is gratis toegankelijk.

Adres: The Grand Café Heineken Hoek, Kleine-Gartmanplantsoen 3, Leidseplein

andere artikelen