Ketel One Botanical: nieuw zomers fris drankje met minder alcohol en geen kunstmatige smaakstoffen

Op zoek naar een nieuw zomers drankje met minder alcohol? Ketel One heeft een alternatief voor wijn en spritz-achtige drankjes. In de Ketel One Botanical zit minder alcohol dan in de vodka (30%), het bevat geen kunstmatige smaakstoffen en in een glas zitten maar slechts 82 calorieën. Perfect dus voor de mindful drinkers die op zoek zijn naar alternatieven op deze zomer van te kunnen genieten. 

Het merk heeft drie varianten gelanceerd. Voor liefhebbers van fruitige smaken en krachtige tonen van geurige oranjebloesem is er de Peach & Orange Blossom. Fans van frisse smaken en verse munt zullen dol zijn op de Cumcuber & Mint en voor wie gek is op grapefruit is er de Grapefruit & Rose. 

Zo serveer je ze de drankjes op z'n best:

Ketel One Botanical Grapefruit & Rose Spritz:

Serveer 40ml Ketel One Botanical Grapefruit & Rose en 150ml bruiswater in een wijnglas met ijsklontjes. Maak af met een schijfje grapefruit.

Ketel One Botanical Cucumber & Mint Spritz: 
Serveer 40ml Ketel One Botanical Cucumber & Mint en 150ml bruiswater in een wijnglas met ijsklontjes. Garneer met een takje munt.

Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom Spritz: 
Serveer 40ml Ketel One Botanicals Peach & Orange Blossom en 150ml bruiswater in een wijnglas met ijsklontjes. Garneer met een schijfje sinaasappel.

We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat je het ons weten?

andere artikelen