De Kaaskamer opent pop-up restaurant Fondue in Westerpark Amsterdam

0
Schermafbeelding 2019-10-13 om 13.03.55

Beter nieuws op deze grijze maandagochtend ga je niet krijgen: in het Westerpark in Amsterdam opent binnenkort een…..kaasfonduerestaurant! Vanaf 1 november kun je aanschuiven in het pop-up restaurant dat voor vier maanden intrekt in ijswinkel het ijscupje. 

De mannen achter de Kaaskamer kwamen op het idee om deze herfst/winter niet alleen maar kazen te verkopen in hun winkel in de Amsterdamse Jordaan, maar ook om ze te laten smelten tot een heerlijke fondue. Erg fijn, nu de temperaturen steeds meer beginnen te dalen. 

Bij FONDUE, zoals de pop-up zaak gaat heten, kanje kieven uit drie verschillende varianten: Frans, Zwitsers en Hollands. Uiteraard worden deze pannetjes kaas geservereerd met bijpassende wijnen. Loopt het water je al in de mond?

Adres: Gosschalklaan 7, Amsterdam
Website: www.kaaskamer.nl

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties