Kaasfonduen in de magische wintertuin van restaurant Jansz in Amsterdam

Kaasfonduen in Amsterdam in een magische wintertuin? En ook nog eens in hartje centrum? Het kan deze hele winter bij restaurant Jansz in de Negen Straatjes. Op het menu: kaas, kaas en nog een kaas! Van.. jawel, de Kaaskamer. Die populaire kaasspeciaalzaak uit de Jordaan.

Speciaal voor deze heerlijke samenwerking is het terras van het restaurant omgetoverd tot een super gezellig winters verwarmd terras waar je buiten zit. Door de heaters krijg je het absoluut niet koud, maar mocht je echt een koukleum zijn dan liggen er warme dekentjes voor je klaar.

Wat staat er op het menu? Drie verschillende kaasfondues. Je kunt kiezen uit de smaken Truffel, Hollandse kaas en Zwitserse kaas. Hierbij krijg je lekker knapperig warm stokbrood en genoeg verschillende groenten om mee te dippen.

Voor wie grote trek heeft is er ook nog een kaart met allerlei lekkere starters, zoals gezouten amandelen met olijven, charcuterie en onze favorieten: sashimi van kingfish en de aubergine gevuld met hummus. De gerechtjes zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Zorg dus dat je met een lege maag naar het restaurant komt zodat je zoveel mogelijk kunt proeven.

Ben je helemaal klaar met de regen en wil je terug naar winterse sferen keren? Reserveer dan snel je tafeltje bij Jansz Winter Garden.

Jansz Winter Garden is de hele winter dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Jansz Winter Garden
Reestraat 8, Amsterdam

andere artikelen