Into the Woods Festival maakt line-up bekend tijdens Amsterdam Dance Event

0
into the woods michiel ton

Terwijl het festivalseizoen nog in volle gang is maakt Amsterdam zich nu al klaar voor Amsterdam Dance Event 2019. Tweedaags festival Into the Woods maakt vandaag de line-up bekend. 

Tijdens het weekend van ADE verlaat Into the Woods het sprookjesachtige bos in Amersfoort voor het rauwe industriele NDSM-werf in Amsterdam Noord. Maar zoals we van Into the Woods, dat op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober plaatsvindt, gewend zijn wordt ook dat terrein omgebouwd tot een magische plek met bijzondere bouwerken, unieke stages en in de avond: psychedlische lichtinstallaties. 

Credit: Michiel Ton

Credit: Michiel Ton

Wil je er lekker 'rustig' inkomen? Op vrijdag zijn er drie (overdekte) stages, waar je onder andere kunt genieten van Detroit Swindle, TITIA, Feathered Sun en Philou Louzolo. Hou je van meer afwisseling in stages? Dan is er ook nog  zaterdag, waar op zeven podia onder meer Sweely, Anetha, Volvox, David Vunk,  Tom Trago, Tsepo de line-up aanvoeren. 

Credit: Michiel Ton

Credit: Michiel Ton

Tijdens het hele weekend staan kleinschalige en intieme stages centraal en kan er vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur gedanst worden. Kaarten voor vrijdag kosten 20 euro per stuk, een zaterdagkaart heb je voor 45 euro in de pocket en een weekendkaart scoor je voor 65 euro. 

Zien we je daar?

De volledige line-up vind je hier. Tickets koop je via deze link

*Credit hoofdfoto: Michiel Ton

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties