iNN: de eerste 8PM Club van Amsterdam opent de deuren

Heb je ook altijd moeite om tot 1.00 uur ‘ nachts wakker te blijven tot de club opengaat? Dat probleem is vanaf 13 oktober voorbij want dan opent op het Leidseplein de allereerste 8PM club ‘iNN’ haar deuren.

In steden als Berlijn, Londen en Tokio is de microclubbing-cultuur, waarbij het feest veel eerder begint, al hartstikke groot. En nu kun je ook bij deze nieuwe nachtclub het Amsterdamse nachtleven al lekker vroeg induiken want de deuren gaan al om 20.00 uur ‘s avonds open.

Laat je overigens niet misleiden door het woord ‘micro’ want in de club kunnen maximaal 800 gasten terecht. De term slaat dus niet op de grootte van de plek. Maar wat is er dan precies anders? Eerder het feest induiken natuurlijk, maar ook is microclubbing intiemer en heerst er een gemoedelijke sfeer. Naast lekker uit je plaat gaan op de dansvloer, kun je hier ook nieuwe vrienden maken en spelletjes spelen.

iNN hoop met hun club een rol te spelen in het sociale aspect. Zo kun je vanaf klokslag 8 uur aan de (cocktail)bar gaan hangen met lekkere happen, zoals sardientjes uit blik en charcuterie, en al heel snel aan de praat raken met de buren aan het tafeltje naast je. Daarnaast is iNN een groot avontuur vol (geheime) kamers waar van alles kan ontstaan, zoals een spontaan pingpong-toernooi

Rond middernacht transformeert iNN in een open format nachtclub, waar een gemend en internationaal publiek (van 21 jaar en ouder) welkom is. Qua muziek kun je er alles verwachten: van soul, house, techno tot dance klassiekers en als je er maar geen genoeg van kunt krijgen hebben we goed nieuws want de club is dus ook tot 8.00 uur ‘s ochtends open.

Net zo nieuwsgierig geworden als wij? Vanaf 13 oktober kun je er vanaf 20.00 uur ‘s avonds voor een tientje entree terecht.

iNN
Lijnbaansgracht 238, Amsteram
Tickets: iNn

andere artikelen