Klaar met swipen? Zo heb ik mijn leukste dates gevonden

Een paar jaar geleden toen ik nog studeerde en elk weekend nachten lang doorhaalde, kwam ik de een na de andere leuke man tegen. Maar nu ik fulltime werk, bijna dertig ben, veel kieskeuriger ben geworden en geen zin meer heb om elk weekend dronken in de kroeg te hangen, is het een stuk lastiger geworden om een leuke vent te ontmoeten. Herkenbaar? Ik weet het wel zeker!

door: Anne Tonen

Daarom installeerde ik een poosje geleden op aanraden van mijn vriendinnen The Inner Circle, een exclusieve datingapp en website die zich onderscheidt van soortgelijke apps als Tinder en Happn. Bij The Innercircle worden alle registraties namelijk eerst grondig gescreend op opleidingsniveau, uiterlijk en interesses. 

Waar het bij Tinder en Happn met name om de foto’s en het swipen gaat, is The Inner Circle een veel uitgebreidere datingapp waar je op je profiel naast foto’s ook veel tekst kwijt kan. De vakjes ‘about me’, ‘my favourite cities’, ‘the best places to go’ en ‘I spend my free time doing’, vullen bijna alle gebruikers fanatiek in. Hierdoor krijg je een beter beeld van een persoon en kan je meteen op iemands interesses aanhaken, waardoor het weer makkelijker is om een leuker en origineler gesprek aan te knopen.

Hoewel ik het liefst een leuke man op de romantische manier in real life zou ontmoeten, ben ik een groot voorstander van online daten. Het is makkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit en je hebt al wat informatie over je date voordat je met diegene afspreekt. Ideaal toch?

20170221-IMG_0098

Wat ook ontzettend tof is, is dat je The Inner Circle tijdens het reizen in het buitenland kan gebruiken. Je kan namelijk instellen waar je je op dat moment bevindt. Zo zat ik de afgelopen maand in Thailand en via de app kon ik zoeken wie er bij mij in de buurt was. Het leverde mij een one night stand op met de knapste duikinstructeur van het eiland. Nog leuker was de romantische date met een Duitse man, met wie ik uiteindelijk een weekje samen ben gaan reizen. En voor de nieuwsgierige aagjes onder ons: we wonen kilometers uit elkaar, maar de vervolgdate staat gepland hoor!

Kortom: met The Inner Circle kan je alle kanten op! Benieuwd geworden naar deze app? Schrijf je in, probeer het uit en wie weet vind jij ook de man/vrouw van je dromen, een vakantieliefde of een leuke, spannende scharrel! 

Fotocredit: Amresh Jokhoe

*  Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Inner Circle. 

andere artikelen