Weekendtip: de (voorlopig) laatste clubavond van Komm Schon Alter (24+)

Yes, het is weer bijna tijd voor ons favoriete feestje: Komm Schon Alter. Voor wie het niet kent: dit elektronische clubfeest is perfect voor iedereen die geen zin heeft om tussen de kleuters te staan dansen. Bij Komm Schon Alter moet je namelijk 24+ zijn om naar binnen te mogen. Wie dit nog wilt meemaken moet nu snel een kaartje kopen voor de editie van zaterdag 9 december, want voorlopig zal dit jammer genoeg het laatste event in clubverband zijn.  

Susanne van Maanen richtte een paar jaar geleden het event op voor 'Alters', zoals ze de 24 plussers noemt. Tijdens het uitgaan zag ze regelmatig dat ze omringt was door wel heel veel jonge mensen. Zo kwam ze op het idee om feesten met een leeftijdsgrens (24+) te gaan organiseren. Een ander voordeel van deze feestjes is dat ze intiem zijn waardoor de sfeer goed is en er eigenlijk altijd wel een groepssfeer ontstaat. 

kom schon 1

In een eerder interview vertelde de oprichter dat ze vaak hoort dat dit feestje veel gezelliger, opener en warmer is dan de meeste andere feesten. Dat kunnen wij beamen. Wij bezochten al drie keer eerder een Komm Schon Alter club-event en afgelopen zomer de eerste festival-editie. Mensen staan hier, anders dan op grote events, open voor contact en dat zorgt voor zo'n fijne sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat Komm Schon Alter veel terugkerende bezoekers heeft. 

Helaas wil Susanne het aantal club-events van Komm Schon Alter terugdringen. "Het wordt steeds moeilijker om me staande te houden tussen al die grote events en om jullie Alters het beste van het beste te geven, heb ik besloten om het aantal edities te verminderen." Voorlopig is The Vintage Edition in Paradiso op zaterdag 9 december in Paradiso dus de laatste editie voordat het festival in de zomer plaatsvindt. Zorg dat je erbij bent dus!

Line up: Miss Melera, Olivier Weiter, Third Son live, Malbertrieb & more
Meer info over het event: Facebook 

andere artikelen