Happyhappyjoyjoy opent derde zaak in de Pijp in Amsterdam

0

Na twee succesvolle vestigingen aan de Bilderdijkstraat (West) en de Oostelijke Handelskade (Oost) opende Happyhappyjoyjoy begin deze week haar deuren aan de Ceintuubraan. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn zal het Aziatische streetfoodrestaurant de bewoners van de Pijp en Zuid voorzien van heerlijke dimsum, baos, curry's en andere Aziatische gerechten. 

Het menu van de nieuwe vestiging zal hetzelfde zijn als in Oost en West. Zo zullen er baos op de kaart staan in alle kleuren van de regenboog en kunnen gasten genieten van allerlei kleine gerechtjes om te delen. Toch is er een ding anders aan de Zuid-vestiging en dat is dat er diverse take-aways specials beschikbaar zijn om mee te nemen. Ideaal voor als je op doorreis bent met de Noord-Zuidlijn, waar het restaurant tegenover ligt. 

Van het interieur, dat door de eigenaren 'levendig en spraakmakend' wordt genoemd, zijn nog geen foto's beschikbaar. Dat betekent dat je dus zelf een snel een kijkje moet gaan nemen. Ons op Instagram volgen kan ook. Daar geven wij donderdag tijdens de officiele opening jullie namelijk alvast een kijkje achter de schermen. 

Adres: Ceintuurbaan 158, Amsterdam
Meer info: www.happyhappyjoyjoyasia.nl

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties