Weekendtip: Happinez Festival (10 t/m 12 mei)

Het spirituele Happinez Festival is terug met een vijfde editie en dit jaar pakt de organisatie het nog groter en feestelijker aan. Zo beloven zij dat Taets Zaandam op 10, 11 en 12 mei wordt omgetoverd tot het grootste reatreat-centrum en de meest veelzijdige geluksmanifestatie van Nederland. 

Voor wie Happinez Festival niet kent; het is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk. En nee, dat hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Het festival trekt dan ook een heel gevarieerd gezelschap, van jong, oud, man, vrouw en van zweverig tot down-to-earth. 

Tijdens het festival worden de 11.000 bezoekers getrakteerd op lezingen van sprekers uit binnen- en buitenland. Verder kan je je inschrijven voor yogasessies, meditaties, healings, readings en workshops zoals ayurveda en tantra. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, waarbij muziek, dans en rituelen meer aandacht krijgen. Op het programma staan onder andere dj Isis & Mozes en Franca en Mimi Love. 

Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan even hier. 

Happinez festival
10, 11 & 12 mei 2019
Taets Zaandam
Ticketprijs: 63,49 euro

andere artikelen