Birra Moretti lanceert zomerse alcoholvrije variant

Vorig jaar maakte Nederland al kennis met Bira Moretti en was het Italiaanse biertje een graag geziene gast op tafel tijdens de hete zomeravonden. Deze zomer lanceerde het merk ook de alcholvrije variant zodat iedereen tijdens een zomerse uitgebreide borrel thuis of op het terras alcoholvrij kan genieten van Bira Moretti. 

Birra Moretti Zero kent een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcholvrije dorstlesser. Deze smaak is ontstaan dankzij een topkwaliteit aan ingredienten en een speciale brouwmethode waarij de gist zijn optimale smaak aan het bier geeft, zonder vorming van alcohol. Hierdoor is Birra Moretti Zero een heerlijke dorstlesser, maar ook fantastisch in combinatie met gemakkelijke Italiaanse gerechten. Wat dat je bijvoorbeeld van bruschetta met tomaat en peper? Of van gedroogde prosciutto? Of serveer een lekker verfrissende Birra Moretti Zero bij een zelfgebakken focaccia. Kortom: una festa Italiana!

Het moge duidelijk zijn: Birra Moretti is het equaivalent van het authentieke Italiaanse leven. Het biermerk staat voor passie en smaak. De Italiaanse cultuur draait om samen met vrienden en familie te genieten. EN hoe kan dat beter dan met goede borrelhappen en kwaliteitsbier? Kortom: deze zomer geniet je van urenlang tafelen onder het genot van een verfrissend glas bier. Met birra Moretti Zero op tafel verbind je je gasten meer dan ooit: nu kunnen ook de mensen die na het tafelen weer naar huis rijden het Italiaanse gevoel ervaren. 

Birra Moretti is in 6-pack fles en blikjes in de supermarkten verkrijgbaar, maar ook drink je dit Italiaanse biertje op het terras in horecazaken door heel Nederland. 

andere artikelen