Fruits de Mer en kaas bij Ron Blaauws nieuwe gastrobar

0
schermafbeelding-2016-10-05-om-14-14-58

Goed nieuws voor de foodies onder ons. Chef-kok Ron Blaauw opent woensdag 5 oktober de deuren van zijn Ron Gastrobar Paris op het Leidseplein in Amsterdam. Eerder al openden Ron Gastrobar Oriëntal en Ron Gastrobar Indonesia en nu wordt er dus ook een Frans hoofdstuk aan toegevoegd!

De menukaart

Wij hebben de kaart al even mogen bekijken en wij kunnen niet wachten om aan tafel te schuiven. Wat je kan verwachten? Een grote keuze uit verse fruits de mers tot aan een breed assortiment aan kazen en wijnen. Kan niet beter toch? 

Net als bij Ron’s andere gastrobars, zijn ook hier de gerechten tussen de 10 en 15 euro geprijsd. Kleine eters hebben genoeg aan minimaal twee gerechtjes, maar om met een goed gevulde maag naar huis te gaan adviseren wij je om voor vier gerechtjes te gaan.  

Eet smakelijk en laat ons weten hoe het was!

Adres: Kleine-Gartmanplantsoen 11a, Amsterdam

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

cheers-to-the-wknd-foto

Cheers to the WKND: 11 t/m 13 januari

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ...