Een lekkere maaltijd maar er weinig moeite voor hoeven doen. Dat willen we allemaal wel toch? Met deze snelle, simpele maar overheerlijke tagliatelle breng je het avondeten tot een culinair hoogstandje.
Mocht je nu niet van vis houden dan kan je de zalm vervangen door bijvoorbeeld gerookte kip. Deze kan je dan snel meebakken evenals de zalm.
Wat heb je nodig voor 4 personen:
Ingrediënten
– 500 gr Tagliatelle
– 3 handen verse bladspinazie
– 200 gr gerookte zalm
– 2 teentjes knoflook
– 200 gr creme fraiche
– 1 grote tomaat
– 1 kippenboullionblokje
– Peper en zout naar keuze
Bereiding
Kook de Tagliatelle samen met het boullionblokje zoals vermeldt staat op de verpakking.
Snijdt de knoflook in fijne stukjes en fruit deze aan in de pan. Ondertussen snijd je de verse spinazie in fijne reepjes en voeg je deze toe aan de knoflook in de pan.
Wanneer de spinazie goed gekrompen is, mogen de zalmsnippers erbij met de stukjes tomaat. Als laatste voeg je er creme fraiche en eventueel wat peper en zout aan toe. Roer het goed door elkaar, voeg de gare pasta erbij en laat dit 5 minuten op laag vuur pruttelen.
Meer recepten van onze foodblogger Faye vind je op haar Instagram en Facebookpagina en natuurlijk op YourDailyLife onder 'recepten'.