Fan van natuurlijke huidverzorging? Volg de unieke Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Mastercass

Wat ontstaat er als je twee beautyexperts met een liefde voor natuurlijke huidverzorging samenbrengt? Juist ja. Een waardevolle masterclass door Comme Ça Skincare-oprichter Charlotte Seijerlin en Mila, eigenaar van het beautytools-merk Moonie by Mila. Hun gedeelde passie blijkt de voedingsbodem voor de bijzondere Gua Sha & Cupping with Natural SkincareMasterclass, waarin je leert hoe je thuis jouw eigen huid laat stralen met natuurlijke huidverzorgingsproducten, handige massage tools en anti-aging massagetechnieken. 

De avonden worden weer langer en daardoor word je badkamer waarschijnlijk vaker omgetoverd tot home spa. Step up your beauty game deze winter en leer meer over de kracht van natuurlijke beauty op zaterdag 18 november. Dan geven Mila en Charlotte een exclusieve masterclass in het prachtige Atelier Amare in hartje Utrecht. 

Straal op een natuurlijke manier

Op zaterdag 18 november hosten Mila en Charlotte de exclusieve Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass op een prachtige locatie in het hart van Utrecht. In een ontspannen setting en voorzien van heerlijke, healthy snacks leer je hoe je jouw huid thuis op een natuurlijke manier een natural glow geeft.

Comme Ça Skincare producten

Tijdens deze training vertelt Charlotte over haar natuurlijke, vegan en luxe huidverzorgingsproducten van Comme Ça. Die zijn samengesteld uit natuurlijke, biologische en in het wild geoogste ingrediënten en zitten boordevol vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen om de huid te voeden en te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. De actieve ingrediënten worden met grote zorg wereldwijd geselecteerd zodat de producten gevuld zijn met niets anders dan de meest effectieve, natuurlijke en duurzame ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. De ingrediënten hebben een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking.

Moonie by Mila beauty tools

Mila deelt Charlotte’s visie voor natuurlijke schoonheid en wil met haar Moonie beauty tools zoveel mogelijk vrouwen op een natuurlijke manier laten stralen. 

Daarom leert Mila je tijdens de masterclass hoe je met de handige en luxueuze Facial Gua Sha en cupping massagetechnieken jouw huid op een natuurlijke manier laat stralen. Ze leert je daarnaast hoe je met behulp van Gua Sha tools (een eeuwenoude schraaptool die haar Indische grootouders gebruikten) huidveroudering tegengaat. Denk aan het liften van de gezichtsspieren, het verstevigen van de contouren, het verzachten van fijne lijntjes en het plumpen van je lippen. Mila laat zien hoe je je huid in slechts een paar minuten kunt verbeteren en hoe je naast een stralende huid ook ontspanning ervaart. 

Exclusief, intiem gezelschap

Tijdens de masterclass ervaar je – uiteraard onder het genot van gezonde hapjes en drankjes – de beautytools en producten. Ook is er tijdens en na de masterclass nog ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Als deelnemer krijg je achteraf de kans om de producten te kopen tegen een unieke korting. Om iedereen persoonlijke aandacht te geven, is er plek voor maximaal 11 personen. Wacht dus niet te lang en bestel snel je ticket!

Wil jij je inschrijven voor deze unieke masterclass? De tickets zijn verkrijgbaar via commecaskincare.com/masterclass. Vol=vol. 

Meer informatie

Datum: 18 november
Tijd: 10:30 – 12:30 uur
x
Prijs: 59,95 euro
Locatie: Atelier Amare in Utrecht

andere artikelen