Exclusief: binnenkijken bij de eerste Hutspot in Rotterdam

Fans van Hutspot opgelet, want donderdag is het eindelijk zover, dan opent Hutspot de deuren in hartje Rotterdam. De populaire concept store is sinds de opening in mei 2012 een groot succes en heeft naast verschillende vestigingen in Amsterdam, ook een zaak in Utrecht. En nu is het dan de beurt aan Rotterdam. Want eerlijk is eerlijk tegenwoordig kun je niet meer om Rotterdam heen. 

YourDailyLife mocht vandaag al een exclusief kijkje nemen in de winkel, die naast kleding en design, ook lokale Rotterdamse merken zal gaan verkopen. 

 buitenkant-hutspot

De jonge ondernemers Nick van Aalst (27 jaar), Reinier Bernaert (29 jaar) en Pieter Jongens (28 jaar) zijn er ook in de Maasstad in geslaagd om een mooie lokatie te vinden, op de hoek van de Van Oldenbarneveltstraat.

kledingrekken

Met een ruimte van ruim 600 m2 pakt Hutpsot het meteen serieus aan. Naast bekende merken als Won Hundred, Selected Femme, Daniel Wellington zal er ook aan jonge Rotterdamse talenten/ ondernemers/ designers en kunstenaars de kans geboden worden om daar hun producten te exposeren of te verkopen. 

blomblom2Naast de winkel organiseert Hutspot ook special events, zoals een bookmarket in samenwerking met Mendo bij het hotel The Hoxton in Amsterdam en zijn er regelmatig optredens van zowel beginnende muzikanten of de al wat grotere muzikanten zoals Gavin James. 

pashoekjes

Meer winkeltips?: 5 x De leukste woonwinkels of benieuwd naar de leukste woonaccessoires van dit seizoen? Klik dan hier. 

andere artikelen