Elrow Festival komt naar Amsterdam

Het wereldberoemde, kleurrijke Spaanse festival Elrow strijkt in september voor het eerst neer in Nederland.  Op zaterdag 8 december wordt de Amsterdamse NDSM-werf volledig omgetoverd tot een grote fantasiewereld met gekke acts, bizarre decorstukken, kostuums en confetti. 

De Elrow-events ken je vast al vanuit Barcelona Ibiza. Of natuurlijk uit Amsterdam, waar al vaker Elrow-feestjes werden gegeven. Dit is echter de eerste keer dat het spectaculaire dagfestival, dat Elrow Town Festival heet, neerstrijkt in de stad. 

elrow vogel

De Elrow-feesten hebben altijd een thema, net zoals het Elrow Town Festival. Het is al bekend dat elk podium een ander thema heeft. Wat deze thema's zijn worden later dit jaar op social media bekend gemaakt. Ook de namen van de ongeveer 20 dj's, die op het festival de lekkerste house, techhouse en techno zullen draaien, worden later onthuld. 

De kaartverkoop voor dit festival, dat je voor geen goud wilt missen, start op maandag 29 januari. De pre-registratie is inmiddels gestart, dus mocht je zeker willen zijn van een kaart: registreer je dan via deze link

andere artikelen