Eerste Michelinsterren pop-up risottorestaurant komt op 9 oktober naar Amsterdam

Ook zo dol op risotto? Op 9 oktober opent pop-up risottorestaurant Peroni Risotteria voor een avond haar deuren in Amsterdam. En nee, hier eet je geen standaard risotto. Dit risottorestaurant voor een dag wordt gerund door niemand minder dan de Italiaanse Michelinsterrenchefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. 

De sterrenchefs, twee broers, komen uit de streek Piemont, dat bekend staat om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over om zich volledig te storten op de lokale specialiteit en dat pakte goed uit: al gauw werden ze beloond met een Michelinster. 

Het Italiaanse biermerk Peroni vindt dat er buiten Piemonte ook genoten mag worden van de kookkunsten van de twee broers en dus laten ze Manuel en Christian Costardie voor een avond overvliegen naar Amsterdam, waar de Hangar in Noord is omgetoverd tot een pop-up risotteria. Daar zullen de mannen hun signature risotto koken voor een groepje van 100 gasten. 

Wil jij een van de 100 gelukkigen zijn die mag aanschuiven op dinsdag 9 oktober in dit bijzondere pop-up restaurant? Reserveer dan snel je tafeltje via deze link 

andere artikelen