VrijMiBo tip: 29 juni seizoensafsluiter Edelwise Indoor

Vrijdag is onze favoriete dag van de week. Met name het einde van de middag, want dan gooien we alle remmen los en luiden we het weekend in met onze gezelligste collega's of onze leukste vrienden tijdens de welverdiende vrijmibo. En waar kun je dat nou beter doen dan op een unieke locatie in Amsterdam met een ruim en gezellig terras aan het water, een dansvloer en allemaal gezellige mensen die in een feeststemming zijn? Juist, bij Edelwise; de maandelijkse vrijmibo (29 juni) die meestal flink uit de hand loopt. 

Wat je kunt verwachten? G&T's, cocktails, koude biertjes, een goed glas wijn, muziek en lekker eten. En nee, dan hebben we het niet over ordinaire  snacks maar over een culinair driegangendiner, waarmee je een goede bodem legt, van chefkok Jonathan Karpathios. Lekker en leuk. Leuk, omdat het diner niet zomaar een diner is maar een giga Bingo-diner waarmee je 100% prijsgarantie hebt. Klinkt als een perfect begin van je weekend toch?

GT's, Bingo & jouw favoriete muziek om op te dansen

Mocht je al gegeten hebben of liever op een lege maag drinken (zodat je die ellendige werkweek nog sneller vergeet) dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Voor een entreekaartje betaal je 12,50 euro per persoon. Aanschuiven bij het driegangendiner? Dan betaal je 27 euro extra. Kost wat, maar dan krijg je ook wat.

edelwise tafel

Borrelaars zijn vanaf 17.00 uur welkom en kunnen tot uiterlijk 18.30 uur aanschuiven bij het diner. De bingo, waarbij je super toffe prijzen kan winnen, zal tegen het einde van het diner plaatsvinden. Na het diner kun je meteen door naar een van de drie danszalen waar je tot 3.00 uur 's nachts diep kunt dansen op jouw lievelingsmuziek. Wij kunnen niet wachten!

Kaartverkoop: zie Facebook-event
Adres: Postjesweg 1, Amsterdam 

* Mocht je vanwege een hele goede reden nou niet aanwezig kunnen zijn bij dit vrolijke festijn? Maak je agenda dan leeg op vrijdag 27 juli en kom naar het Thuishaven terrein voor de XXL-editie van de vrijmibo van Edelwise. 

andere artikelen