Dompel je onder in de wereld van mode, beauty én lifestyle tijdens Westfield Days

Westfield Mall of The Netherlands combineert het beste op het gebied van lifestyle, fashion, food, entertainment en beauty op het allerhoogste niveau en viert dit van 19 tot en met 22 oktober tijdens Westfield Days. Zo wordt er een heuse tv-studio op central plaza gebouwd waar je onder andere kunt deelnemen aan een modellencasting, live make-up masterclasses bekijkt van Olcay Gulsen en je kunt racen tegen voormalig F1-coureur Robert Doornbos. 

Fashion: van casting tot modeshow en stylingsessies

Modeminnend Nederland kan haar hart ophalen: tijdens Westfield Days wordt alles uit de spreekwoordelijke (kleding)kast getrokken. Zo ben je op 19 oktober toeschouwer óf zelfs deelnemer van een live casting, in samenwerking met Amsterdam Fashion Week. Daar selecteert de castingjury Danie Bles (eigenaar AFW), Chelsey Weimar (model en ondernemer), Sunny Jansen (PR-manager Daily Paper), Michiel van Maaren (casting director) en Duran Lantink (modeontwerper) tien aanstormende modellentalenten, op 20 oktober de Westfield Mall of the Netherlands x Amsterdam Fashion Week show lopen. Op één dag worden de winnaars klaargestoomd voor het modellenvak.

Ook leuk, op 20 oktober is de backstage ruimte van de Westfield Mall of the Netherlands x Amsterdam Fashion Week show toegankelijk voor het publiek. Dit betekent dat je een kijkje achter de schermen kunt nemen en kunt ervaren hoe het eraan toegaat in de backstage area van een fashion show. En voor alle fashion lovers is er op alle dagen in de styling area een stylist aanwezig die bezoekers een persoonlijk styling advies geeft.

Beauty: Bekijk de live masterclasses van Olcay Gulsen

Scroll je dagelijks op TikTok op zoek naar de beste beauty hacks en kun je geen genoeg krijgen van make-up? Bekijk dan de live make-up masterclasses van Olcay Gulsen. Ze laat dagelijks zien hoe ze de producten van haar eigen lijn Olcay Gulsen Beauty gebruikt. Olcay Gulsen: “Ik ben ontzettend trots en verheugd om deel uit te maken van Westfield Days. Ik kan niet wachten om bezoekers te ontmoeten bij mijn stand en ze te helpen en inspireren om hun innerlijke schoonheid te laten stralen!” In de speciale pop-up kunnen bezoekers zichzelf verwennen en een verfrissende make-over krijgen. 

Entertainment: Race tegen voormalig F1-coureur Robert Doornbos 

Naast mode en beauty, mag met een rijkelijk aanbod van sportwinkels in Westfield Mall of the Netherlands ook een sportactiviteit niet ontbreken. Zo kunnen bezoekers op 19 en 20 oktober racen tegen voormalig F1-coureur Robert Doornbos in een F1-racesimulator en ‘Race to the Finish’ spelen tegen zowel Robert als Chantal Bles. De andere dagen kun je zelf in de racesimulators ervaren hoe het is om een F1-coureur te zijn. Ook kun je tijdens Westfield Days de leukste prijzen winnen door middel van een grabbing machine en het Westfield Days online spinning wheel.

Opening van de W-Store

De Westfield Days markeren daarnaast de opening van de W-Store, een limited edition pop-up waar je Westfield merchandise kunt kopen, van limited edition tote bags en t-shirts tot caps en sokken. Dit is de allereerste Westfield merchandise store en alle items zijn uiterst limited edition!

Een volledig overzicht van alle workshops en masterclasses op 20 en 21 oktober vind je hier.

andere artikelen