Win kaarten voor De Geheime Tuin Winterfestival in Rotterdam

Het afgelopen jaar schreven we al meerdere keren dat er in Rotterdam wel erg veel leuke dingen gebeuren. Nu ook op het gebied van festivals, want van 1 tot en met 3 maart vindt de Geheime Tuin Winterfestival plaats. Een festival dat al langer bestaat maar in een nieuw jasje wordt gegoten. Zo worden er dit jaar drie weekenden samengevoegd tot een spectaculair winter festival van drie dagen. Met een grotere geheime locatie dan ooit, vier area's en een vol en divers programma. 

Wat je kunt verwachten? Theater, kunst, performance en muziek verdeeld over ver verschillende area's die gehost worden door creatievelingen. Het Kunstenaarsbal uit Amsterdam host 'De Balzaal' en zorgen voor kunst en dj's als Ici Sans Merci, Esteble & BeatuniQue, Submid en Egbert-Jan Weeber

geheime tuin 1

Theater, kunst, performance en muziek

Tussendoor relaxen kan terecht in De Healing Garden waar de mensen van Nightwatch Bar zorgen voor tribal sounds. En in de hoofdzaal, De Kas, verzorgen artiesten als Arp Frique & Family, Conjunto Papa Upa, Het Gezelschap en San Proper het programma. 

Daarnaast is er een intieme zaal 'De Ruimte' die op vrijdag wordt overgenomen door The Performance Bar en op zaterdag en zondag door een Silent Disco. Eten is ook nodig en dat doe je in Het Keukenpaleis, waar je de lekkerste vegetarische gerechten en duurzame drankjes kunt scoren. 

Met de Silent Disco Tram naar het festival

Geen zin om met dit koude weer de fiets te pakken? Of kom je uit een andere stad? Pak dan de Silent Disco Tram, die elke festvaldag twee keer van Perron E op Rotterdam Centraal vertrekt. De tramrit van 50 minuten brengt je samen met alle andere feestvierders dwars door de stad naar het festival.

Win kaarten

Your Daily Life geeft 1 x 2 kaarten weg voor een dag naar keuze. Lees op de socialkanalen van Your Daily Life hoe je kans maakt. De winnaar maken we op maandag 25 februari bekend. 

andere artikelen