De vijf hotspots van blogger Faye Bóné

Faye Bóné kennen jullie vast nog wel als de vaste foodblogger van Your Daily Life, waarop ze een jaar lang elke week haar recepten. Helaas voor ons heeft deze ambitieuze mama en levensgenieter ons verlaten en heeft ze inmiddels haar eigen blog gelanceerd. Over eten schrijft ze niet meer (wel over heel veel andere leuke onderwerpen) en dus vroegen we Faye om als afscheid nog even haar vijf favoriete hotspots aan ons te verklappen. 

faye-met-cracker

Ontbijt: Thuis

"Ik vind het heerlijk om in het weekend flink uit te pakken en met het hele gezin aan tafel uitgebreid te ontbijten. Wat er dan op tafel staat? Eitjes, zelfgemaakte crackers, verse croissants, sapjes, pannenkoekjes. Eigenlijk alles wat we lekker vinden en waar we op dat moment zin in hebben."  

bagel

Lunch: Bagels & Beans

"Ik ben dol op de bagels. Die met wilde zalm met wasabi mayo is mijn favoriet. Ik houd er trouwens van om bij verschillende tentjes te lunchen en om nieuwe dingen uit te proberen. Maar als ik niks leuks vind dan zoek ik altijd een Bagels & Beans omdat het eten daar altijd goed is." 

carbon

Diner: Carbon Amsterdam 

"Een beetje genant misschien, maar wanneer mijn man en ik  'date night' hebben, gaan we eigenlijk altijd naar Carbon in Amsterdam. Hier zijn de gamba's en het lamsvlees zo ontzettend lekker. Met de kids vinden we het leuk om bij Woodstone te eten in Almere. Lekker aan de pizza en pasta."  

Adres: Van Woustraat 174, Amsterdam

Credit: Facebook De Waterkant
Credit: Facebook De Waterkant

Terras: Waterkant Amsterdam 

"Afgelopen keer hebben wij hier zo fijn gezeten. Het was ontzettend druk maar dat vonden we totaal niet storend. Omdat er op de bankjes geen plek was om te zitten zaten we letterlijk aan de waterkant met ons benen bungelend boven het water en de avondzon op ons gezicht. Dat is pas echt genieten." 

Adres: Marnixstraat 246, Amsterdam

bocas

Borrelplek: Bar Boca’s Amsterdam 

"Wij waren hier onlangs met het hele team van Your Daily Life voor een personeelsuitje. Wat hebben ze hier lekkere en fijne tapas zeg. En de sfeer is super fijn, gezellig en relaxt. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Echt een aanrader." 

Adres
West: Westerstraat 30, Amsterdam
Oost: Sarphatipark 4, Amsterdam 

Lees ook:
De vijf hotspots van Rens Kroes
De vijf hotspots van Arie Boomsma
De vijf hotspots van Fred van Leer

andere artikelen