De vijf hotspots van Rens Kroes

Auteur, vlogster en foodblogger Rens Kroes is gek op eten en koken. Hoewel ze het liefst thuis eet met vrienden, heeft ze wel een paar favoriete plekjes waar ze graag luncht, dineert of een dansje gaat doen. Aan YourDailyLife verklapt ze haar favoriete hotspots. 

Door Anne Tonen

Ontbijt: Thuis

“Ik ontbijt het liefst thuis met koffie, vers fruit en kokosyoghurt. Vaak gooi ik er dan ook nog nog een beetje kaneel en granola doorheen. Dat is echt mijn favourite breakfast for now. Verder ben ik dol op smoothies, havermout en toast met avocado en pompoen. Eigenlijk kan ik alles wel eten in de ochtend.”

Credit: Facebook Voldaan
Credit: Facebook Voldaan

Lunch: Voldaan Amsterdam

“Hier bestel ik vaak de soep met ballen want die is echt heerlijk hier. Ze maken het echt zo goed klaar.”

Credit: Facebook De Kas
Credit: Facebook De Kas

Diner: De Kas

“Ik vind het heel leuk om bij de Kas te eten omdat ze daar seizoensgebonden met verse en biologische producten koken. Verder kom ik graag bij De School en Meneer de Wit heeft Honger. Maar ik moet zeggen dat ik vaker zelf kook dan dat ik uit eten ga.”

Credit: Facebook De Waterkant
Credit: Facebook De Waterkant

Favoriete terras: De Waterkant

“Het liefst zit ik in de zomer met vrienden en een paar flesjes wijn op een bootje. We leggen dan wel eens aan bij De Waterkant. Dat vind ik nog steeds een hele leuke en gezellige plek om te komen. Vooral om te dansen.”

disco dolly

Favoriete borrelplek: Disco Dolly

“Ik ben niet echt een uitgaanstype en ik drink ook niet veel maar de keren dat ik uitga bestel ik een gin met spa rood en limoen. Ik ben trouwens wel heel erg gek op dansen. Ken je Disco Dolly? Daar heb ik een poosje geleden zo naar mijn zin gehad. Ze draaiden de hele avond R&B en Hiphop. Dan ga ik wel lekker los ja.”

Lees ook:
De vijf hotspots van Arie Boomsma
De vijf hotspots van Fred van Leer

andere artikelen