Proeven: de Porky Porchetta Burger van Ellis Gourmet Burger en Brandt & Levie

Burgerliefhebbers opgelet: Ellis Gourmet Burger en de Amsterdamse worstenmakers Brandt & Levie hebben de handen ineen geslagen en samen een super lekkere burger ontwikkeld: de 'Porky Porchetta'. Voor de worstenmakers is het de eerste keer dat ze een burger hebben ontwikkeld en ze hebben er, naar eigen zeggen, dan ook enorm veel liefde en energie in gestopt. 

Ten eerste willen we vermelden dat het vlees dat door Brandt & Levie gebruikt wordt biologisch is. De varkens komen van bevriende boeren die de dieren goed behandelen. Ze leven in een natuurlijke omgeving, lopen vrij rond en krijgen gevarieerde en kwalitatieve voeding. Voor de geinteresseerden: hier lees je waar het vlees vandaan komt. 

Terug naar de burger. Die ziet er op de foto's van het restaurant ietsje mooier uit dan in real life, maar de smaak maakt alles goed. De combinatie van het malse vlees met de goddelijke porchetta en de gerookte scarmoza, een romige Italiaanse kaas, is perfect. Het broodje was jammer genoeg een beetje slapjes, maar als je er een stevig broodje bij vraagt dan zeggen wij: niks meer aan doen en bestellen maar!

Benieuwd naar de burger? Deze is vanaf 1 november te bestellen bij alle Ellis Gourmet Burger restaurants in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht. Kijk hier welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit. 

 

andere artikelen