Desperados lanceert Desperados Ginger

0
desperados

Drink jij in de zomer ook het liefst Desperados? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf 12 maart wordt het bierassortiment verrijkt met een nieuwe smaak: Desperados Ginger. Deze lichtdroge, dus minder zoete variant van Desperados met de bite van gember en de verfrissende smaak van citroen is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Spar en Coop. 

Het merk speelt hiermee in op de huidige gembertrend in dranken én eten. Het licht sprankelende biertje heeft een alcoholpercentage van 5 procent en is perfect voor tijdens een picknick in het park, een feestje of een avondje borrelen met je vrienden. 

Desperados Ginger is verkrijgbaar als 6-pack met dezelfde consumentenadviesprijs als Desperados Original. De flesjes van elk 33ml zijn ook individueel te koop uit een open kartonverpakking. Daarnaast bieden een aantal supermarkten tijdelijk een probeerverpakking met twee flesjes aan. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties