Overnachten op het strand: Den Haag opent pop-up strandcamping

0
camping beach

Altijd al eens willen overnachten op het strand? Geïnspireerd op de Haagse strandhuisjes in Kijkduin viert Den Haag deze zomer '200 jaar Feest aan Zee' met een strandcamping. Op deze rondtrekkende camping, die zeven plekken op het strand aandoet, kun je deze hele zomer op het strand kamperen.

Op de camping staan een aantal tweepersoonstentjes klaar, waar je van maandag tot woensdag twee nachten kan tukken. Kampeerders kunnen bij de naastgelegen strandtent gebruikmaken van de douches en toiletten. Ontbijt hoef je ook niet met je mee te sjouwen, want dat doe je ook gewoon in diezelfde strandtent.

Nu het allerbeste nieuws: je hoeft zelf niet te klungelen met haringen en een hamer. De ruime tweepersoonstentjes worden namelijk speciaal voor jou opgezet! 

Meer info & reserveringen: www.strandkamping.nl

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

spinazie

Mitu’s Food: Gewokte Spinazie

Vandaag geef ik jullie een makkelijk, gezond én smakelijk recept: gewokte spinazie. Als je van spinazie houdt, dan gaat dit recept zeker in de smaak vallen. Mama’s ...