Hou je ervan om verrast te worden? Ga op Wundernacht!

Wie kent het niet, zo’n avond waarvan je van tevoren geen idee had hoe die zou verlopen en je de leukste en gekste dingen meemaakt. Naar onze mening zijn dit de beste avonden en volgens Julius van ‘t Hek, één van de oprichters van Wundernacht, ook. Julius: "we leven in een tijd waar al zoveel voor ons bepaald wordt en waar zoveel zichtbaar is en we geloven dat een verrassing het mooiste is wat het leven ons kan schenken.”

Met die gedachte ontstond anderhalf jaar geleden Wundernacht, een avond waarop je je in Amsterdam, Nijmegen of Utrecht volledig kan laten verrassen. "Het enige wat je hoeft te doen is een korte vragenlijst in te vullen en aan de hand van die informatie gaat ons team aan de slag met het organiseren van jouw avondje uit. Dit betekent dat je tijdens je avond ergens zult gaan eten en daarna nog wat gaat drinken. Op de de locaties die je bezoekt blijft alles een verrassing. Het is allemaal net even iets anders dan een normaal bezoek aan het restaurant en/of bar", vertelt Julius enthousiast. 

wundernacht-1

De locaties die je die avond zal bezoeken blijven tot het allerlaatste moment geheim. Pas een uur voordat jouw Wundernacht van start gaat ontvang je een sms waarin je de eerste instructies krijgt. Later op de avond krijg je een tweede sms met informatie over de tweede locatie.

De Wundernacht wordt nu voornamelijk geboekt door stelletjes, maar hoe leuk en origineel is het om je moeder, je beste vriend of vriendin zo’n verrassingsavond cadeau te geven? Wij zeggen: doen! En geloof ons: spijt zal je er zeker niet van krijgen.

Een Wundernacht kost 65 euro p.p. en is van maandag t/m zondag online te boeken.  

andere artikelen