De trend van deze zomer: veel kleur en bloemenprints

Tijdens de verschillende Fashion Weeks Spring/Summer 2017 fleurden designers de boel flink op met hun kleurrijke creaties. Merken als Gucci en Balenciaga lieten zien dat kleur mag en niet meer weg te denken is deze zomer. Daar worden wij vrolijk van! In dit artikel lees je welke 3 kleuren/prints onze favorieten zijn en waarmee jij de komende maanden goed voor de dag kunt komen. 

Door: Yael Water

Schermafbeelding 2017-05-28 om 20.56.51

Roze

Je hoeft niet meer met Barbies te spelen of een meisjes-meisje te zijn om roze kleding te dragen. In 2017 mag je weer gezien worden in roze! Van fuchsia tot baby roze. Ton sur ton of gecombineerd met contrasterende kleuren. Deze zomer kan het niet roze genoeg zijn! 

Schermafbeelding 2017-05-28 om 20.57.49

Geel

Wat is er meer zomers dan de kleur geel? Er bestaan vele tinten geel: mosterdgeel creëert een warme look terwijl felgeel niet over het hoofd te zien is (handig voor jouw vrienden tijdens festivals!). Ook met geel kun je er deze zomer mee wegkomen om volledig in de kleur gekleed te gaan. Maar één geel kledingstuk leent zich er ook perfect voor om te combineren met andere kleuren of jeans. Straal als de zon gekleed in geel!

Schermafbeelding 2017-05-28 om 20.56.12

Flowerpower

Kun je niet kiezen tussen de kleuren en combineer je het liefst zoveel mogelijk kleuren met elkaar? Dan is de flowerpower trend wellicht iets voor jou. Denk hierbij aan prints van bloemen en planten in alle kleuren, soorten en maten. Van jungle tot de klassieke Engelse tuinstijl en van all-over prints tot subtiele details. Voor iedere bloemenfan iets wils! Hoe zet jij deze zomer de bloemetjes buiten?

Lees ook:
3 x hier shop je je hipste festival look!

Foto's: Mango & Zara

andere artikelen