De leukste woonaccessoires

Je huis een beetje leuk inrichten is een hele opgave. Althans, dat vind ik! Toen ik vijf jaar geleden een appartement in onze prachtige hoofdstad kocht had ik veel moeite met het vinden van leuke accessoires die ook nog eens goed bij elkaar passen. Een drukke baan en een groot sociaal leven helpt natuurlijk ook niet echt mee, dus huurde ik Stefan Hut in.

Stefan werkt als assistent-bedrijfsleider bij Binnenwerk, één van de hipste woonwinkels van het noorden. Binnenwerk is gespecialiseerd in moderne meubelen en accessoires en geeft daarnaast persoonlijk advies aan mensen die wel een hip huis willen, maar zelf geen insipratie hebben zoals ik. En nee, dat is niks om je voor te schamen!

YourDailyLife vroeg Stefan wat de leukste accessoires van dit seizoen zijn.

Tammy (Paperpulp Spaarvarken)

foto-biggetjes-binnenwerk

Dit schattige spaarvarkentje, verkrijgbaar in de kleuren roze en naturel, is gemaakt van papierpulp, hetzelfde materiaal waar eierdozen van gemaakt zijn. De spaarpot heeft geen opening, dus wanneer je je geld nodig hebt zit er niks anders op dan hem kapot te slaan. Zonde wat ons betreft, dus stop er niet teveel geld in als je er lang plezier van wilt hebben. (€19,95)

Flipvaas

foto-flipvaas-binnenwerk

Dit verborgen vaasje, verwerkt in een flipboard, is razend populair en vliegt de winkels uit. In het achter het papier verstopte vaasje kan water, waardoor je er een echte bloem, tak of plantje in kan doen. Sla de blaadjes om en ontdek zeven verschillende vaasjes. Allemaal met een gouden accent, dé metaalkleur van dit seizoen. (€16,50)

Tea Fisherman

tea-fisherman-binnenwerk

Deze veel te schattige Chinese vissertjes zet je op de rand van je theeglas en met een hengeltje voorkomt het poppetje dat je zakje niet in het kokende water belandt. Op deze manier kan je je thee rustig laten trekken. (€13,50 per vier stuks)

Coq au Vin

foto-kip-binnenwerk

Met deze vrolijke wijnstopper sluit je de wijn goed af, zodat hij langer goed van smaak blijft. Dankzij de Coq au Vin, geïnspireerd op een rubberen hondenspeeltje, wordt wijn drinken nóg leuker! (€11,95)

Famers Salad

fotos-bestek-binnenwerk

Hét saladebestek, in de vorm van een hooivork en schep, is gemaakt van metaal en hout. Volgens Stefan hét bestek van dit seizoen dat, net als de flipvaas, de winkels uit vliegt. (€9,95)

Al deze producten en meer zijn te bestellen via de webshop van Binnenwerk

andere artikelen