De leukste sweaters voor de koude herfstdagen

0
annie-gray-376017

Nu het steeds kouder wordt in Nederland en het weer volop regent is het een must om een paar lekkere warme sweaters in je kast te hebben die er ook nog eens leuk uitzien. Yourdailylife ging voor je op zoek naar de meest ideale sweaters voor deze koude, sombere dagen.

Door: Jamie Jansen

Bershka, Colourful Rebel, Even and Odd.

Bershka, Colourful Rebel, Even and Odd.

Felle kleurtjes

Van felle kleurtjes worden we vrolijk, dus waarom zou je dit niet kunnen combineren met koude dagen? Van een felgekleurde trui wordt je meteen vrolijk en het houdt je ook nog eens lekker warm. Twee vliegen in één klap dus! Kies er eentje met een leuke tekst and you're good to go. 

Van Tilburgonline, Wehkamp, Esprit.

Van Tilburgonline, Wehkamp, Esprit.

Gekke printjes

Houd je ervan een statement te maken met je kleding? Ga dan voor een sweater met een leuk, gek printje. Grote kans dat je niet snel iemand anders ziet met dezelfde trui. 

Asos, Bershka, AmericaToday.

Asos, Bershka, AmericaToday.

Zacht en oversized

Niks fijners dan lekker wegkruipen in een oversized trui tijdens een koude herfstdag. En om zo'n koude dag extra goed te doorstaan is een zachte trui onmisbaar. 

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties