De leukste feestjes tijdens de Amsterdamse Hotelnacht 2018

Op 13 januari vindt alweer de zesde editie van de succesvolle Hotelnacht in Amsterdam plaats. In heel Amsterdam krijgen Amsterdammers de kans om in de meest bijzondere hotels, zoals het Conservatorium, Hyatt Regency of Seven one Seven, te overnachten voor een bijzonder tarief. Uiteraard draait de Hotelnacht daarnast ook vooral weer om drank, muziek en feestjes die in de hotels worden gegeven. Wij hebben de highlights uit het programma voor je op een rij gezet.

Cocktailshakeles van Tess Posthumus

Speciaal voor de Hotelnacht geeft Tess Posthumus, de beste vrouwelijke bartender wereldwijd, samen met The Tailors een workshop cocktails maken. Tijdens deze anderhalf uur durende workshop krijg je uitleg over de basis van mixology en shake je je cocktail-skills naar ene hoger niveau. 

Wanneer: zaterdag 13 januari van 17.00 – 18.30 uur. 
Kosten: voor dit evenement is een reservering verplicht en bijkomende kosten bedragen 10 euro per persoon

Wild Ride

Neem samen met je lover of je bff plaats op het draaiende bed op het dakterras van SkyLounge Amsterdam. Waarom? Omdat je een hotelovernachting voor twee personen kunt winnen wanneer je het langst blijft liggen. Ga jij de strijd aan?

Wanneer: zaterdag 13 januari van 12.00 – 22.00 uur
Waar: DoubleTree by Hilton Amsterdam, Oosterdoksstraat 4

Roller Skate Diso

In de Koepelkerk kun je vanaf het begin van de avond op je rollerskates losgaan op hitjes uit de jaren 70. Uiteraard onder het genot van heerlijke cocktails die geshaked worden door The Fabulous Shaker Boys.

Wanneer: zaterdag 13 januari van 21.00 tot 03.00 uur
Waar: Renaissance Amsterdam Hotel, Kattengat 1

Hotelnachtdiner 

Michelin-restaurant Vermeer opent na middernacht een pop-up restaurant. Na middernacht kun je hier terecht voor kebab, champagne en lekkere deuntjes. Ideaal om nog even naar toe te gaan, wanneer je iets te ver in het glaasje hebt gekeken. 

Wanneer: zaterdag 13 januari van 00.00 tot laat 
Waar: Doner Vermeer, Prins Hendrikkade 59-72

Champagne, cocktails & muziek

De bar van het Pulitzer hotel wordt voor een nachtje omgetoverd tot een grote lavish party. Wat je kunt verwachten? Dansende dames op de bar, live muziek, parels en veren en overheerlijke cocktails (die zijn ontzettend goed bij het Pulitzer) en champagne. 

Wanneer: zaterdag 13 januari van 20.00 tot 02.00 uur
Waar: Pulitzer Amsterdam, Prinsengracht 323

Een passe-partout voor de Amsterdamse Hotelnacht kost 24,02 euro en is hier te koop. 

andere artikelen