Een paar dagen na Koningsdag staat er alweer een nieuwe feestdag voor de deur die minstens net zo leuk is: Bevrijdingsdag! De ervaring leert dat de leukste festivals snel zijn uitverkocht, daarom hebben wij een lijstje gemaakt van de tofste feestjes zodat jij zo snel mogelijk je kaartje kan kopen.

Vrijland

Locatie: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 23:00
Line-up: Tom Trago, Sandrien, Rachel Green, Tim Hoeben
Ticket: Kaarten kosten 35 euro per stuk en zijn hier verkrijgbaar
Leuk om te weten: Het gezelligste festival op deze feestdag is wat ons betreft Vrijland. De muziek is lekker gevarieerd en zo dus ook het publiek. Het feest vindt ook dit jaar weer plaats op onze favoriete Amsterdamse festivallocatie Blijburg aan Zee. Zon, 'zee', strand, muziek en leuke mensen. Wij kunnen niet wachten!

Mossel & JAJEM

Locatie: Mossel en Gin, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 22:00
Line-up: Nog niet bekend
Ticket: Gratis entree
Leuk om te weten: Wij zijn dol op Mossel & Gin. Het eten is heerlijk en het personeel is altijd onwijs gastvrij en vriendelijk. Het is dus niet zo gek dat deze mensen ook weten hoe je een goed feestje moet bouwen. Wat je kan verwachten? Een podium met de lekkerste hiphop!

amsterdamsverbond

Het Amsterdams Verbond

Locatie: Sportpark De Eendracht, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 23:00
Line-up: Joost van Bellen, Phalerieau, Mikey Biemans, The Flexican & Sef
Ticket: Kaarten kosten 34,50 per stuk en zijn hier verkrijgbaar
Leuk om te weten: Na Vrijland hét feestje waar je met Bevrijdingsdag wilt zijn! Ruim vijftig verschillende dj's, verdeeld over vier stages, komen naar Sportpark De Eendracht om samen met jou de vrijheid te vieren. Ook dit festival is qua muziek lekker gevarieerd; van hiphop, r&b tot elektronische muziek.

* WINACTIE: Wil jij twee kaarten winnen voor het Amsterdams Verbond? Deel & like dit bericht dan op Facebook. Woensdag 3 mei maken we de winnaar bekend. 

Click x Het Vrije Westen

Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam
Tijdstip: 12.00 – 05:00
Line-up: Michel de Hey, Kraut, Andreas Henneberg
Ticket: Overdag gratis entree. Na tienen gaat het feestje door in de Westerunie, waar je 15 euro voor een kaartje betaalt. 
Leuk om te weten: Het festival begint buiten met gezellige discohitjes om iedereen in de sfeer te krijgen. Vanaf 17.00 uur zal het elektronischer worden en zullen de dj's ervoor zorgen dat je nog lang niet naar huis wilt. Dat hoeft overigens ook niet, want dit feestje gaat door tot diep in nacht. 

Geef een reactie