Het Grote Bloody Mary Boek: de beste & lekkerste recepten voor bij je brunch

Begin deze maand werden we op een zonnige maandagmiddag uitgenodigd door Ketel One voor een heerlijke uitgebreide brunch op de boot van G's Amsterdam. Terwijl we door de Amsterdamse grachten vaarden werden verwend met gepocheerde eitjes, toast met avocado, wafels met aardbeien en….. de allerlekkerste Bloody Mary's. 

bloody 2

Bloody Mary Receptenboek

Het is september en dat betekent dat de Bloody Mary maand is begonnen en omdat Bloody Mary's ontiegelijk lekker zijn (ben ik sindsdien achter gekomen want ik had blijkbaar nog nooit een écht goede cocktail gedrongen) heeft Ketel One ook dit jaar weer een receptenboek uitgebracht met super orginele recepten. Op de boot kregen we er een paar te proeven en mijn lievelings is de Blood on the Leaves. Een groene Bloody Mary met onder andere spinazie, bleekselderij, groene paprika's en pepers. 

bloody 3

Gratis te downloaden

Ketel One vindt het niet nodig om bomen te kappen voor papier en dus zijn alle recepten te vinden in een e-bookje dat gratis te downloaden is via deze link. Laat je ons weten welke jouw favoriet is? 

Sunday Brunch

Heb je andere talenten dan cocktails shaken en laat je het liever over aan een professional? Op zondag 29 september organiseert Ketel One door heel Nederland op meer dan 30 locaties een brunch met Bloody Mary's. Dus reserveer een plekje in je agenda, trommel je leukste vrienden op en trakteer jezelf op ultiem genot. 

 

andere artikelen