Faye’s recept: Summer Snack

0
meloen 2 faye hoofd

Mijn favoriete snack in de zomer is by far vers fruit. Of je het nu mee neemt ‘on the go’ of er een lekkere salade van maakt: je zit altijd goed.

Deze salade is een gouden combi door het zoete te mixen met hartig en een vleugje frisheid. Ideaal dus voor tijdens de BBQ’s deze zomer.

Ingredienten
– Watermeloen
–  Feta kaas
– Verse munt
– Citroen  

Bereiding
Snijdt de meloen in stukjes, kruimel er wat feta kaas over heen, hoeveelheid citroen er over heen knijpen en de munt on top. Ready to go!

Tip: Serveer het ook eens als een ‘pizza’, geeft net even dat beetje extra qua uitstraling!

meloen faye

Meer recepten van onze foodblogger Faye vind je op haar Instagram en Facebookpagina en natuurlijk op YourDailyLife onder 'recepten'.

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

recept faye

Faye’s recept: Babi ketjap met paksoi

Varkensvlees is onder velen geen favoriet, maar voor dit gerecht wil je zeker een uitzondering maken. Babi ketjap is een culinaire klassieker uit de Chinees-Indonesische keuken. ...