Comme Ça Skincare is de eerste 100% vegan huidverzorging bij BLOY Institute

Goed nieuws voor liefhebbers van luxe, couscous en natuurlijke skincare-producten die ook nog eens 100% vegan zijn: het volledig veganmerk Comme Ça Skincare is vanaf nu verkrijgbaar bij BLOY Institute.

De natuurlijke, luxe producten van Comme Ça Skincare geven elk huidtype het ‘home-spa’-gevoel, maar vooral de oudere en verouderende huid zal zichtbaar en voelbaar baat hebben bij de rijke producten. Ondanks het feit dat de vegan movement steeds sterker wordt en het plant-based aanbod overal flink toeneemt, zijn luxe, kwalitatieve, vagen skincare merken en producten nog lastig te vinden. Voor de kenners van BLOY Insititute is de zoektocht naar vegan skincare nu verleden tijd.

Charlotte Seijerlin, founder van het merk, richt zich met haar producten specifiek op de ouder wordende huid. Ze ontwikkelde bijpassende formules, met zorg opgebouwd uit een combinatie van krachtige, plantaardige en bijzondere ingrediënten en creëerde daarmee ‘superfood voor de huid’.

La Vitamine C Powder is een van de Comme Ça Skincare producten met daarin een ingrediënten waarvan het anti-aging effect klinisch en wetenschappelijk bewezen is. Dit products is uniek in haar soort en super-effectief, omdat de vitamine C of ‘ascorbinezuur’ in de poedervorm komt in plaats van werkt in een vloeibaar product. Dit is een van de meest pure en effectieve manier om vitamine C toe te dienen aan de huid.

BLOY Institute gaat de Comme Ça producten zowel in de kliniek in Amsterdam-Zuid als via hun online webshop verkopen.

andere artikelen