Over Comme Ça haar drie luxe Skin-care huidverzorgingsproducten

Het Amsterdamse Comme Ça, creator van volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten, dat een drietal skincare producten in haar assortiment heeft; La Prickly Pear Seed Oil, Le Youth Sérum en La Vitamine C Powder. De producten zijn volledig samengesteld uit natuurlijke, biologische en in het wild geoogste ingrediënten en zitten boordevol vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen.

Schermafbeelding 2022-06-14 om 12.29.07

De producten van Comme Ça Skincare zijn met uiterste zorg geformuleerd om een natuurlijke, high-performance en veilige huidverzorging te kunnen bieden. Hierdoor bestaan ze enkel uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten welke een wetenschappelijk bewezen therapeutische werking hebben. De producten bevatten geen opvulmiddelen waardoor elk product uiterst geconcentreerd is en vol zit met actieve ingrediënten. Daarnaast worden de producten in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratory van Rebel-Nature in Amsterdam om ervoor te zorgen dat de ingrediënten zo actief mogelijk blijven.

Schermafbeelding 2022-06-14 om 12.30.15

“Mijn huid reageerde op bijna alle reguliere huidverzorgingsproducten met synthetische ingrediënten. Daarnaast was ik op zoek naar huidverzorginsproducten die effectief werkte tegen vroegtijdig huidveroudering aangezien de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering zoals fijne lijntjes, langzaamaan bij mij zichtbaar begonnen te worden. Ik besloot daarom om me te gaan verdiepen in het maken van huidverzorgingsproducten van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Ik wilde producten creëren die mijn huid niet zouden irriteren, het zouden voeden en verzorgen en effectief zouden zijn tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Ik ben gaan studeren om een Organic Skincare Formulator diploma te behalen en een aantal jaar later lanceerde ik Comme Ça met prachtige, natuurlijke en effectieve skincare producten.” aldus Charlotte Seijerlin, founder van Comme Ça Skincare.

andere artikelen