Colourful Rebel heeft nieuwe look en opent een pop-up store

Het Amsterdamse Colourful Rebel heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een rebranding. De nieuwe look en dna toont het merk maar al te graag aan haar publiek en daarom openen ze van 27 maart tot en met 9 april een pop-up store in de Pijp in Amsterdam. 

In de winkel kunnen zowel mannen als vrouwe terecht voor de Spring/Summer 2023-collectie. Het merk lanceerde vorig jaar voor het eerst een mannenlijn. Hierin had het modelabel de luxe om all out te gaan, aangezien Colourful Rebel is gebouwd op de verkoop van damesproducten.

Colour4

Colour5

Over de mannenlijn zegt oprichter Fank van de Brug: "We sloegen niet de meest commerciele weg in, maar besloten te kijken hoe we een hoogwaardige en opvallende collectie konden maken die echt iets toevoegt aan de bestaande markt. Iedereen weet dat een camouflagejack in april of mei moeilijker te vekropen is dan een t-shirt. Maar we houden ervan dingen anders te doen."

Colour3

Het merk heeft ook geïnvesteerd in de kwalteit waardoor de items langer in je kast kunnen blijven hangen en waardoor het meerdere seizoenen meekan. 

In de pop-up store en in de webshop vind je vooral kleurrijke designs en een aantal oversized unisex items voor de ultieme laid back look. 

Pop-up store Colourful Rebel
Adres: Gerard Doustraat 76, Amsterdam
Online shoppen: Colourfulrebel.co

andere artikelen