Weekendtip: Op sterrenniveau eten onder de bomen bij Chefs in het Bos

Ben je een echte foodie, ben je gek op fine dining en heb je altijd al eens eten bij een restaurant met een Michelinster? Dit weekend is je kans om tegen betaalbare prijzen gerechten van verschillende sterrenchefs te proeven tijdens het nieuwste foodfestival Chefs in het Bos. Drie dagen lang kun je hier terecht voor gerechtjes met matchende wijnen en verschillende tastings en workshops.

Een klassiek diner waarbij je urenlang aan tafel gaat moet je hier niet verwachten. Nee, bij Chefs in het Bos kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met eten op sterrenniveau en dineer je staand, zittend op een boomstam of samen aan een picknicktafel.

Het festival heeft tien verschillende chefs weten te strikken. Denk aan Thomas Groot van Bistro de La Mer, Richard van Oostenbrugge van 212 en Tim Golsteijn van Bougainville. Iedere chef serveert 3 tot 5 verschillende gerechtjes en zo kun je dus helemaal zelf je eigen gangenmenu samenstellen.

Wat kost dat dan? Horen we je denken. Dat vroegen wij ons ook af, maar volgens de website zijn die vanaf 11,50 euro te bestellen. En ja, ook wij zijn erg benieuwd naar de grootte van de porties ;).

Wat dit festival ook specialer én anders maakt is de muzikale line-up. Hier geen karaoke of Nederlandse volkszangers die een optreden komen doen, maar Jazz-muziek staat centraal tijdens Chefs in het Bos waarbij elk optreden naadloos aansluit op het moment van de dag.

Kaarten voor dit gloednieuwe fine dining-festival zijn verkrijgbaar voor 23 euro per stuk via de website van Chefs in het Bos.

Chefs in het Bos
Datum: vrijdag 8 augustus t/m zondag 10 augustus

andere artikelen