Cheers to the WKND: 9 t/m 11 november

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

mosselen 1

Vrijdag 9 november

VrijMiBo: Mossel & Gin 

Een van onze favo spots voor de vrijmibo is Mossel & Gin. Ze serveren er de beste Gin & Tonics van de stad, hebben er lekkere borrelhappen en als je niet naar huis wilt om te koken dan bestel je een pan mosselen met franse frietjes. 

Weekendje weg: 5 tips voor een fijne staycation in Amsterdam

Zin om een weekendje weg te gaan in eigen land? Of zelfs in je eigen stad? Your Daily Life tipt 5 hotels voor een super relaxte staycation

Diner: Forteiland Pampus

Een boottocht, een onbewoond eiland en een heerlijk menu; je vindt het bij pop-up restaurant Winterlicht op forteiland Pampus. Er zijn nog een paar plekjesover voor dit weekend, dus reserveer snel. 

bungalup

Zaterdag 10 november

Feestje: Sugar Ball in Paradiso

Verlang jij nog altijd terug naar die goede oude Bungalup tijd? Dan hebben we goed nieuws voor je want vanavond vindt in Paradiso het Sugar Ball, voortgekomen uit het jaarlijkse Ball op de zaterdag van Bungalup, plaats. Een heuse Bungalup reunie dus en daar kijken wij al weken naar uit. Wat je kunt verwachten? Techno, house, r&b en alleen maar toffe mensen die wel weten hoe je een feestje viert. Moet je bij zijn dus!

Concert: Ligconcert The Best of Einaudi Scheepvaartmuseum

Neem je eigen matje mee en om liggend luisteren naar de prachtige pianomuziek van Einaudie. En dat ook nog nog eens onder het prachtige verlichtte glazen dak van het Scheepvaartmuseum. 

Diner: Italiaanse avond bij House of Watt

Bij House of Watt in Amsterdam Oost staat de avond in het teken van de Italiaanse keuken. Schuif aan voor 5 gangen diner met een bijpassend wijnarrangement en verwacht lange tafels, goede gesprekken en heel veel lekkers. Reserveren doe je hier

poke bowl

Zondag 11 november

Lunch: 4 x plekken voor de lekkerste Poke Bowl in Amsterdam

Poke Bowl voor lunch? Bij deze vier restaurants in Amsterdam scoor je de lekkerste!

Boozy brunch: Celsius Sunday

Een van de beste plekken om te lunchen in Amsterdam is restaurant C. De gerechten zijn verrassend, hemels en daarnaast serveren ze er de beste cocktails ever. Lees hier onze review

andere artikelen