Cheers to the WKND: 7 t/m 9 september

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

oesters

Vrijdag 7 september

VrijMiBo: Oesters en cava bij Alex + Pinard

Het weekend luiden wij het liefst in met een goed glas bubbels en als er ook nog eens oesters zijn (voor slechts 1 euro per stuk) maak je ons nog een stukje gelukkiger. Vanaf een uurtje of 16.00 uur op het terras bij Alex + Pinard

Diner & Borrel: 5 x hotspots in het Westerpark

Bij mooi weer is het Westerpark een van de fijnste plekken om te eten en drinken. Daarom ging Your Daily Life op zoek naar de vijf fijnste hotspots waar je ontzettend lekker en goed kunt eten en borrel. Check it out

zeezout festival1

Zaterdag 8 september

Festival: ZeeZout Festival

ZeeZout, een van onze favoriete festivals van het jaar, vindt dit jaar voor de derde keer plaats op het strand van Blijburg. Op dit festival draait het om sterk Nederlands talent en opvallende internationale artiesten. De organisatie houdt van intimiteit en daarom is er een maximale capaciteit van 1500 mensen. Kaarten zijn bijna uitverkocht, dus wacht niet te lang. 

Festival: Elrow Town Festival

Het wereldberoemde, kleurrijke Spaanse festival Elrow strijkt voor het eerst neer in Nederland en daar worden wij, en jij, heel erg vrolijk van. Dit festival staat namelijk in het teken van gekke acts, bizarre decorstukken, kostuums en confetti. "Een grote fantasiewereld", zo omschrijft de organisatie het event. Verwacht dus veel kleur, vrolijkheid en natuurlijk de lekkerste techno, techhouse en house muziek. Kaarten koop je via deze link

Lunch: 4 x plekken voor de lekkerste Poke Bowl in Amsterdam

Poke Bowl voor lunch? Bij deze vier restaurants in Amsterdam scoor je de lekkerste!

bollywood1

Zondag 9 september

Foodfestival: Bollywood & Indian Foodfestival @ DOK Amsterdam

De hele dag genieten van de Indiase keuken? Wij weten wel waar we onze zondag doorbrengen. Kaarten, die bijna uitverkocht zijn, zijn via deze link verkrijkgbaar. 

Wijnfestival Druif @ Hilversum

In Hilversum vindt deze zondag het eerste WijnFestival plaats. Hier presenteren Hilversumse wijnspecialisten hun favoriete wijnen en serveren ze de lekkerste wijn-spijs combinaties. Kaarten zijn verkrijkgbaar via deze link. 

Pure Markt @ Amstelpark

Op deze markt vind je meer dan 75 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis, kom lekker picknicken op het grasveld of proeven op een van de gezellige terrassen met livemuziek. De ideale plek om je zondag af te sluiten. 
 

 

andere artikelen