Cheers to the WKND: 7 t/m 9 december

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

veronica

Vrijdag 7 december

VrijMiBo: Veronicaschip

Na het openingsfeest vorige week zijn wij groot fan van het Veronicaschip. Ze hebben er natuurwijn, heerlijke borrelhappen en je kunt er voor weinig geld ontzettend lekkere visgerechten eten. Een hele fijne spot om je weekend in te luiden en mocht je na het eten zin hebben in een lekker feestje, dan kun je vanaf een uurtje of 22.00 terecht in de club onder het restaurant. Het programma vind je hier

Feestje: VBX 6YR anniversary

VBX viert zijn zesde verjaardag met SOnja Moonear, DJ Masdo en Ferro in de Shelter. Mocht je dit weekend zin hebben in een goed feestje dan weet je dus waar je zijn moet. 

monsieur dame

Zaterdag 8 december

Plantensale: De tuinen van YARD

Op zoek naar een mooie huiskamerplant maar heb je geen zin om er tientallen euro's voor te betalen? Kom dan naar De Tuinen van YARD Sale waar je voor weinig verschillende soorten planten scoort. Let op: betalen kan alleen met contant geld. 

Bowlen & discohitjes bij Club Knijn

Zin in een potje ouderwets bowlen? Trommel je leukste vrienden op en kom naar Club Knijn voor een avondje disco bowlen en dansen. Dansen? Ja, want na het potje bolen gaan de danszalen open en kun je tot diep in de nacht los op de lekkerste discohitjes. Koop dus gauw je kaartjes

Kerstdiner bij Mounsieur Dame

Speciaal voor alle kerst liefhebbers staat onze lievelings pop-up restaurant Monsieur Dame de hele maand december in het teken van kerst. De chefkok heeft zich laten inspireren door Bourgondie en haalt alles uit de kast voor de ultieme kerstbeleving. Op het menu? Gerookte witte chocolademousse, eendenborst met rood fruit en nog veel meer lekkers. Kies uit vier, vijf of zes gangen en kom dit weekend alvast kerst vieren. 

light festival


Zondag 9 december

Amsterdam Light Festival

Vanaf 29 november staat de binnenstad van Amsterdam 53 dagen in het teken van het Amsterdam Light Festival. De tentoonstelling met 29 kunstwerken staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Medium is the Message’, een uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De lichtkunstwerken zijn zowel op het water als op het land te bewonderen. Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar.

Shoppen: IJ-Hallen 

Vintage shoppen voor een Prikkie? Dit weekend kun je weer twee dagen lang sneupen tussen andermans oude/nieuwe spulletjes bij de IJ-Hallen. 

andere artikelen