Cheers to the WKND: 23 t/m 25 november

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

veronica

Vrijdag 23 november

VrijMiBo: Veronicaschip

Na het openingsfeest vorige week zijn wij groot fan van het Veronicaschip. Ze hebben er natuurwijn, heerlijke borrelhappen en je kunt er voor weinig geld ontzettend lekkere visgerechten eten. Een hele fijne spot om je weekend in te luiden en mocht je na het eten zin hebben in een lekker feestje, dan kun je vanaf een uurtje of 22.00 terecht in de club onder het restaurant. Het programma vind je hier

Docu's: Best of IDFA 2018

Alle bekroonde documentaires van IDFA 2018 in een dag bekijken? In het DeLaMar Theater kan je van 10.00 tot 17.00 uur van prijwinnaars an het festivan in een doorlopend programma. Kaarten zijn te koop via deze link

Diner: Forteiland Pampus

Een boottocht, een onbewoond eiland en een heerlijk menu; je vindt het bij pop-up restaurant Winterlicht op forteiland Pampus. Er zijn nog een paar plekjesover voor dit weekend, dus reserveer snel. 

Credit: Wild as the Moon
Credit: Wild as the Moon

Zaterdag 24 november

Muziek: Bijlmer Danst! 

Zin in een middagje dansen? Ter ere van een heel jaar '50 jaar Bijlmer, kun je tussen 12.00 en 00.00 uur los op muziek van onder anderen Berget Lewis, Kenny B en Edgar Burgos. Verder zijn er dansclinics en is er genoeg eten en drinken. Check het programma hier.

Feestje: Wild as the Moon @ Marktkantine

De Marktkantine staat deze nacht in het teken van live performers, massages, energy cleasings en facepaint. Natuurlijk is er een dikke line up en zal de avond zoals altijd beginnen met een maanmeditatie om te 'arriveren' in de ruimte waar de hele nacht gedanst gaat worden. 

Feestje: Club OnderOns meets Baikal

Een van onze favoriete Amsterdamse feestjes is OnderOns. Dit feestje, dat twee keer per jaar plaatsvindt, is altijd gezellig, initiem en vindt plaats op een hele toffe locatie. En geloof ons: na een avond OnderOnsje heb je er een hele hoop nieuwe feestvrienden bij. Kaarten zijn zoals altijd dik uitverkocht, maar wellicht lukt het je om via Ticketswap nog een kaartje te scoren. 

Credit: BAUT
Credit: BAUT

Zondag 25 november

Brunch: Bali Brunch @ Mama Makan

Zin in een bijzondere brunch? Bij Mama Makan krijg je geen saaie broodjes maar een uitgebreid Indisch buffet met fine dining gerechtjes. Benieuwd? Lees hier onze review terug. 

ZoMiBo: Live Jazz en speciaalbier @ Proeflokaal Walhalla

Voor een relaxte zondagmiddag ga je naar proeflokaal Walhalla in Amsterdam Noord waar de middag in het teken staat van live jazz en een goed glas eigen gebrouwen bier. Tijdstip? Van 16.00 tot 18.00 uur.

Diner: Burgers & beerpong bij BAUT Burgerfest

Het weekend afsluiten met verrukkelijke burgers, bier, beerpong en swingende muziek? Trommel al je leukste vrienden op en kom naar restaurant BAUT in de Spaarndammerbuurt waar je van 16.00 tot 22.00 uur burgers kan klappen tijdens het BAUT Burgerfest. Perfect einde van het weekend dachten wij

andere artikelen