Cheers to the WKND: 22 t/m 24 februari

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 22 februari

mosselen 1

Vrijmibo: 5 x de leukste hotspots in het Westerpark

Op zoek naar een fijne borrelplek om je weekend in te luiden? Het Westerpark in Amsterdam is in de winter net zo gezellig als in de zomer en het stikt er van de leuke zaakjes, zoals een wijnbar en een restaurant met de beste Gin & Tonics van de stad. Lees meer...

Credit: Shelter
Credit: Shelter

Feestje: Charlotte de Witte @ Shelter Amsterdam

Het weekend knallend inluiden doe je met de Vlaamse technoprinses Charlotte de Witte in de Shelter in Noord. Kaarten zijn in de presale niet meer verkrijgbaar, maar als je op tijd bent scoor je er nog een aan de deur! Meer info over dit event check je hier. 

Zaterdag 23 februari

Festival: Overwinteren Festival

De Riekerhaven wordt met Overwinteren voor het eerst omgetoverd tot een winters festival waar je echt allerlei muziekstijlen vindt, kan verdwalen tussen de kraampjes op de wintermarkt en kunt dansen in een iglo stage of bij het chalet podium. Overwinteren is voor iedereen die nog geen zin heeft om afscheid te nemen van de winter en een dagje lekker wilt buiten spelen is dit de place to be. 

choco

Chocolade Festival

In de Beurs van Berlage strijkt voor het tweede jaar op rij het Chocolade Festival neer. Cacaoliefhebbers kunnen zaterdag en zondag terecht voor proeverijen en workshops. Ook worden de nationale Hot Chocolate Awards uitgereikt. Kaarten voor dit choco-event zijn hier verkrijgbaar. 

marktkantine

Feestje: Nacht voor de Nacht

Het uitgaansleven van Amsterdam verkennen? Met Nacht voor de Nacht gidst Stichting Nachtburgemeester Amsterdam je langs de diversiteit van de Amsterdamse clubcultuur. Voor €15 (ex. fee) krijg je onbeperkt toegang tot alle deelnemende clubs. Lees gauw welke clubs er allemaal meedoen. 

Zondag 24 februari

vintage

Shoppen: Moderne Hippiemarkt

Op zoek naar eerlijke, duurzame en hippe vintage items? Op de Moderne Hippie Markt in de WesterUnie in Amsterdam kan je je slag slaan. Heb je zelf een mooi merk om te verkopen? Dan ben je ook van harte welkom. Aanmelden kan hier. 

thuishaven

Festival: Thuishaven with Amelie Lens

Het weekend afsluiten met techno, zon en dansjes? Met de Belgische dj Amelie Lens weet je zeker dat je een paar dagen zwaar moet bijkomen, maar weet je ook dat dat het helemaal waard is!

andere artikelen