Cheers to the WKND: 2 t/m 4 november

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

oesters

Vrijdag 2 november

VrijMiBo: Oesters & Cava 

Bij Pinard in Amsterdam Oost scoor je tussen 16.00 en 19.00 uur oesters voor slechts 1 euro per stuk. Bestel er een heerlijk glas natuurwijn bij en het weekend kan beginnen. 

Dineren: Forteiland Pampus

Een boottocht, een onbewoond eiland en een heerlijk menu; je vindt het bij pop-up restaurant Winterlicht op forteiland Pampus. Er zijn nog een paar plekjesover voor dit weekend, dus reserveer snel. 

museumnacht

Zaterdag 3 november

Museumnacht

Kunst kijken, workshops volgen en vervolgens op een heerlijk feestje belanden in een van de vele musea die Amsterdam kent? Van 19.00 tot 02.00 uur kun je op 56 locaties terecht voor van alles en nog wat. Lees hier onze tien tips

Affordable Art Fair

Op zoek naar hedendaagse en betaalbare kunst (max 6000 euro) voor je in je huis? Bij de Affordable Art Fair, dat van 1 t/m 4 november plaatsvindt, is er met 75 lokale en nationale galeries voor iedereen wel iets te vinden. 

Feestje: Slapfunk Records w/ Benny Rodrigues & Sweely (live) @ Shelter

Een lekker nachtje doorhalen doe je dit weekend in de Shelter, waar Benny Rodrigues en Sweely tot diep in de nacht hun lekkerste tracks draaien. 

Restaurant C - Januari 2018 (by Dishtales) (33 of 38)

Zondag 4 november

Boozy brunch: Celsius Sunday

Een van de beste plekken om te lunchen in Amsterdam is restaurant C. De gerechten zijn verrassend, hemels en daarnaast serveren ze er de beste cocktails ever. Lees hier onze review

Workshop: Geitenkaas maken @ Amsterdamse Bos

Wil je op zondag een keer niet de hele dag brak in bed liggen? Stap op de fiets richting Geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos voor een workshop geitenkaas maken. Klinkt misschien een beetje suf maar dat is het alles behalve. Lees hier maar even verder.

andere artikelen