Cheers to the WKND: 18 t/m 20 januari

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 18 januari

westerpark

Vrijmibo: 5 x de leukste hotspots in het Westerpark

Op zoek naar een fijne borrelplek om je weekend in te luiden? Het Westerpark is in de winter net zo gezellig als in de zomer en het stikt er van de leuke zaakjes, zoals een wijnbar en een restaurant met de beste Gin & Tonics van de stad. Lees meer...

la reve

Feestje: La Rêve 5 Years @ De Marktkantine

Na een uitverkochte editie met Boris Brechja in december, viert La Rêve vrijdagavond haar 5-jarig bestaan met 3 heerlijke live-act: Giogria Angiuli, Setech Schwarz en Teho. Daarnaast mogen de residents van La Rêve natuurlijk ook niet ontbreken en zullen zij met zijn allen de avond aftrappen. Kaarten voor dit jubileumfeestje zijn via deze link verkrijgbaar.

Zaterdag 19 januari

hotelnacht

Hotelnacht 2019

Zaterdag en zondag staat Amsterdam in het teken van de Hotelnacht. Een heel weekend lang vinden er super toffe feestjes plaats in de meest bijzondere hotels van de stad. Daarnaast kun je voor een voordelig tarief overnachten in jouw favoriete hotel. Benieuwd welke hotels er deelnemen en naar het programma? Bekijk hier de lijst. 

oesters

Borrel: Happy Oyster Hour @ The Good Companion

Bij The Good Companion in Amsterdam kun je vanaf 15.00 uur terecht voor een oesterborrel waarbij je oesters voor 1 euro per stuk scoort. Flessen bubbels en heerlijke Gruner Veltiner mogen natuurlijk ook niet ontbreken. De perfecte ingredienten voor een zaterdagmiddag!

c amsterdam

Feestje: Restaurant C viert 3-jarig bestaan

Restaurant C in Amsterdam viert haar driejarig bestaan en dat wordt gevierd met een culinair spetterend feest waarbij iedereen welkom is. Vanaf 20.00 uur ben je welkom om de nieuwse cocktails en bites te proeven en uiteraard is er een dj aanwezig die je tot in de vroege uurtjes laat dansen. 

Credit: The Gardens of Babylon
Credit: The Gardens of Babylon

Feestje: Wild as the Moon @ De Marktkantine

Na een zeer geslaagde Gardens of Babylon new years party is Wild as the Moon terug in de Marktkantine. Voor wie het concept niet kent: Gardens of Babylon brengt spiritualiteit en dancemuziek samen en is dus niet zomaar een feestje. De avond begint, zoals we gewend zijn van de Gardens of Babylon-feestjes, met een groepsmeditatie. Zo zullen meer mensen op een toegankelijke manier kennismaken met de verbindende kracht van een gezamenlijke openingsceremonie. Het doel? Om je ziel te ontwaken. Wat je verder van dit magische feest kan verwachten? Bijzondere acts, massages en een heerlijke line-up. 

Zondag 20 januari

Credit: Pesca
Credit: Pesca

Boozy brunch @ Pesca

Bij visrestaurant Pesca kun je de hele middag terecht voor oesters en gamba's voor 1 euro per stuk. Bestel er een lekkere fles cava (9 euro) bij en je zondagmiddag kan niet meer stuk. Wel even reserveren via deze link

sprinklr

SPRINKLR Plantenverkoop

Op zoek naar een mooie kamerplant? Sprinklr doet weer een leegverkoop en verkoopt in een loods van Klaproos Amsterdam allerlei verschillende planten voor een laag bedrag. Tip: kom op tijd zodat er nog genoeg keuze is. 

andere artikelen