Cheers to the WKND: 16 t/m 18 november

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

veronica

Vrijdag 16 november

VrijMiBo: Opening Veronicaschip

Het cafe-restaurant van het Veronicaschip wordt officieel geopend en dat wordt gevierd met bubbels, hapjes en muziek. Vanaf 17.00 uur ben je welkom voor een feestlijk voorproefje. 

Weekendje weg: 5 tips voor een fijne staycation in Amsterdam

Zin om een weekendje weg te gaan in eigen land? Of zelfs in je eigen stad? Your Daily Life tipt 5 hotels voor een super relaxte staycation

Diner: Forteiland Pampus

Een boottocht, een onbewoond eiland en een heerlijk menu; je vindt het bij pop-up restaurant Winterlicht op forteiland Pampus. Er zijn nog een paar plekjesover voor dit weekend, dus reserveer snel. 

wijnbar

Zaterdag 17 november

Wijnproeverij bij FC Hyena

Gek op natuurwijnen? Nederlandse vin naturel wijnmaker Bertjan Mol komt naar Nederland om zijn eerste wijnen te presenteren. Daarnaast kun je aanschuiven voor een diner en meer leren over wijnen tijdens een speciale film. Meer weten? Klik hier. 

Festival: Thuishaven de opening

Het Wintercircus van Thuishaven wordt dit weekend geopend met maar liefst twee dagen feest. Zowel op zaterdag als zondag kun je overdag en 's avonds terecht voor de lekkerste techno. Kaarten zijn uiteraard al lang en breed uitverkocht, maar wie weet maak je via Ticketswap nog kans. 

Lunch: 4 x plekken voor de lekkerste Poke Bowl in Amsterdam

Poke Bowl voor lunch? Bij deze vier restaurants in Amsterdam scoor je de lekkerste!

Restaurant C - Januari 2018 (by Dishtales) (17 of 38)

Zondag 18 november

Boozy Brunch: Celsius Sunday

Een van de beste plekken om te lunchen in Amsterdam is restaurant C. De gerechten zijn verrassend, hemels en daarnaast serveren ze er de beste cocktails ever. Lees hier onze review

BierSpijs Wandeling Amsterdam Zuid

Ontdek tijdens de BierSpijs wandeling wat Amsterdam Zuid voor fijne cafes en restaurants heeft te bieden. Tussen 12.00 en 17.00 uur wandel je door de mooie straten van Amsterdam en stop je bij zes verschillende plekken voor een bier spijs combinatie. Reserveren doe je hier. 

Shoppen: IJHallen

In de loods op de NSDM-Werf kun je weer terecht voor kleding, accessoires, meubelen en nog veel meer leuke spulletjes. Kleed je warm aan, want het kan nogal koud zijn in de loods. 

andere artikelen