Cheers to the WKND: 13 t/m 15 september

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Credit: Niels de Vries
Credit: Niels de Vries

Into the Woods Festival 

Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor Wildeburg; ga naar naar Into the Woods! Het populaire festival in Amersfoort, dat dit jaar haar 10e jubileum viert, is Wildeburg in het klein. Niet gek, aangezien beide festivals door dezelfde mensen wordt georganiseerd. Natuurlijk is Into the Woods veel kleiner, maar qua aankleding lijkt het erg op elkaar. Eigenlijk is het bijna zonde dat het festival overdag plaatsvindt en dat de avond maar zo kort duurt want Into the Woods is, vooral wanneer de zon ondergaat, betoverend mooi. Qua muziek kan je allerlei genres verwachten trouwens. R&B, keiharde techno, house, deephouse en electro.

Wanneer: Vrijdag 13 & zaterdag 14 september
Meer info: Facebook-event

la reve

La Reve @ De Marktkantine

Na een knallende festivaleditie op Thuishaven keert La Reve terug naar de Marktkantine in Amsterdam  met op de line-up Agents of Time, Nuno Dos Santos en Colyn. Je weet het: deze feestjes zijn altijd fijn. 

Wanneer: Vrijdag 13 september
Meer info: Facebook-event

Credit: Five Brothers Fat
Credit: Five Brothers Fat

Boatparty Five Brothers Fat

Five Brothers Fat in Amsterdam bestaat 2 jaar en dat wordt het hele weekend gevierd met flessen bubbels, een bootfeestje en een brunch met mimosa's voor 5 euro en oesters voor 1 euro per stuk. 

Wanneer: Vrijdag 13,  zaterdag 14 en zondag 15 september
Meer info: Facebook-event

kes 4

Restaurant Ruigoord by Kes & Friends

Het allerleukste pop-up restaurant van deze zomer vind je in het kunstenaarsdorpje Ruigoord, een half uurtje fietsen van Amsterdam. Hier eet je op vrijdag, zaterdag of zondag een vegetarisch viergangenmenu bereidt door Kes. Wij zijn helemaal verliefd op dit plekje. Let op: het restaurant sluit eind september dus reserveer snel een tafeltje. 

Wanneer: Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september
Meer info: Facebook-event

noorderlicht

Waterdance w/Britta Unders

Dansen op elektronische muziek voor het goede doel! Het kan zaterdag bij Waterdance in Noorderlicht Café. De organisatie van dit event wil met de entree geld ophalen voor drinkwaterprojecten in Uganda. Een prachtig initatief en een goede reden om toch nog even een feestje mee te pakken. 

Wanneer: Zaterdag 14 september
Meer info: Facebook-event

Credit: Wild as the Moon
Credit: Wild as the Moon

Wild as the Moon @ De Marktkantine

Wild as the Moon, het jongere broertje, van The Gardens of Babylon begint altijd met een meditatie en vindt altijd plaats tijdens volle maan. Zin in een muzikale, spirituele en visuele droom vol onderlinge verbinding en dus een hoop nieuwe vrienden? Dan ben je op zaterdagavond in de Marktkantine in Amsterdam op de juiste plek.

Wanneer: Zaterdag 14 september
Meer info: Facebok-event

andere artikelen