Breitling en Radmilo Soda dagen consumenten uit het maximale uit jezelf te halen met de Soda x Breitling Endurance Challenge 

Vanaf 11 mei tot 1 juni organiseert eigenaar van Soda Gym, lifestyle coach en televisiepersoonlijkheid Radmilo Soda samen met het Zwitserse horlogemerk Breitling de Soda x Breitling Endurance Challenge. Deze challenge bestaat uit een serie van vier runs, waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om elke keer een paar kilometer extra te rennen. Het gezamenlijke doel? Jezelf constant verbeteren. De eerste editie van 2,5 op 11 mei was een een groot succes waarin veel mensen op kwamen dagen. Zaterdag 18 mei komt er 2,5 km bij en gaat iedereen voor de 5 km.

Het idee voor deze challenge ontstond al eerder. Zo rent Radmilo al jaren in de laatste maand van het jaar elke dag een paar kilometer meer dan de dag ervoor, met als doel om zijn persoonlijke record te verbreken op oudjaarsdag. 

On your journey 
Dit jaar motiveert Radmilo jou om mee te doen. Zo startte de challenge op zaterdag 11 mei om 10.30 uur met 2,5 km voor de Amsterdamse Breitling boutique. Zaterdag 18 mei is het de bedoeling dat iedereen het dubbele aantal kilometers hardloopt. Op 25 mei tik je dan 7,5 kilometer aan en de challenge sluit af met een run van 10 kilometer op 1 juni. “Want waarom zou je tot de zomer wachten als je ook nu kunt beginnen?” aldus Radmilo Soda. 

Uiteraard loopt Radmilo tijdens alle vier de runs voorop en coacht hij iedereen op weg naar de finish. Ook deelt de huidige Expeditie Robinson-deelnemer gedurende de challenge op zijn Instagram en TikTok kanaal @radmilosoda hoe je het beste traint om je grenzen te verleggen. 

Met sportprestaties je grenzen verleggen is al sinds jaar en dag een belangrijke inspiratiebron voor Breitling. Zo kent het horlogemerk de populaire Endurance Pro, gemaakt van breitlight. Dit unieke materiaal is robuust, maar nagenoeg gewichtloos. Het horloge past dan ook perfect bij een challenge waarbij je je uithoudingsvermogen traint. Dat, in combinatie met de ultieme precisie van een Zwitsers chronografisch uurwerk, maakt de Endurance Pro een geschikt horloge voor sporters. Het is dan ook geen verrassing dat Radmilo zelf ook in het bezit is van dit horloge, ter ondersteuning van zijn trainingen 

Meedoen? Je bent welkom op 11, 18, 25 mei en 1 juni om 10.00 uur voor de Breitling boutique Amsterdam aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 130. 

andere artikelen